Egy ilyen kapcsolathoz ti mit szólnátok?
18 éves múltam egy hónapja. Nagyon szeretnék már túl lenni az elsőn, de nincs párom.
Van egy fiú akivel nagyon jóban vagyunk, és arra gondoltam ráveszem, hogy szeretkezzünk is néha. Csak őt szeretném mert kívánom is, de nem vagyok belé szerelmes, szóval a mindenhová kéz a kézben, meg hasonlókra nem vágyom, ami egy kapcsolat része.
Nem vagyok ronda lány, versenyszerűen úszok, a melleim igaz nem túl nagyok, de szerintem ez nem olyan nagy baj.
Nem vagyok egy romantikus típus, lehet szeretem a srácot csak nem tudom kimutatni úgy mint mások. De nem tudom örülne e neki, hogy ilyeneket terezek vele.
Nem mindenki úgy szerelmes, vagy úgy szeret, hogy nyomorult bizsergést érezes, meg rózsaszín felhőkön van.
Te tudod mit érzel és mit akarsz, csak ne csapj be senkit.
Ebben nincs semmi gond. Nem lehet az ember állandóan összenőve a másikkal. Főleg nem szabad dobni érte mindent.
Egy csak a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat együtt úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!