Egy ilyen kapcsolathoz ti mit szólnátok?
18 éves múltam egy hónapja. Nagyon szeretnék már túl lenni az elsőn, de nincs párom.
Van egy fiú akivel nagyon jóban vagyunk, és arra gondoltam ráveszem, hogy szeretkezzünk is néha. Csak őt szeretném mert kívánom is, de nem vagyok belé szerelmes, szóval a mindenhová kéz a kézben, meg hasonlókra nem vágyom, ami egy kapcsolat része.
Nem vagyok ronda lány, versenyszerűen úszok, a melleim igaz nem túl nagyok, de szerintem ez nem olyan nagy baj.
Nem vagyok egy romantikus típus, lehet szeretem a srácot csak nem tudom kimutatni úgy mint mások. De nem tudom örülne e neki, hogy ilyeneket terezek vele.
12:53 gondolom a szex a te életedből is kimaradt és hasonló kilátásaid vannak az elkövetkezendő évtizedekre is jó eséllyel. Sajnálom. Hidd el lehet nélküle is élni. Neked legalább is sikerülni fog :D
12:55 köszönöm.
régóta ismerjük egymást. Nagyon szerelmes volt az egyik osztálytársamba és nagyon aranyos dolgokat csinált :) Csak sajnos le se szarta a fejét a lány.
Nem tudom milyen jövőt szeretne. Néha olyan erősnek és határozottnak tűnik máskor olyan sebezhetőnek. Túl sokat utazom mászkálok meg minden. Nem akarom áltatni azzal, hogy akkor egy stabil párja van aki mindig ott van neki ha szüksége van rá. De kívánom és lehet jól esne neki ha megtörténne. Én nagyon szeretném.
Velem pl simán meg lehetne egy ilyet csinálni. Tehát azt hiszem pontosan értem h mit érzel. Kíváncsiság van, meg érdeklődés is, meg vágysz is rá... de nem kapcsolatként, csak ilyen egyedül vagyok itthon és akkor összeülünk max megnézünk egy filmet, megtörténik aminek meg kell történnie, aztán elmegy. Majd két hét múlva ő van egyedül otthon...
Ez a dolog csak ideiglenesen működik. De akkor nagyon :D
Szerintem nem vagy k.rva.
Egyébként sztem ne hazudj a srácnak. Tisztázzátok le előre a szabályokat.
19f
szerintem ez király. én tuti belemennék egy ilyenbe.
azon meg ne görcsölj sokat, hogy hogyan tálald a témát. csak lazán! "te figyelj, mit szólnál, egy kis szexhez csak úgy, baráti alapon?" :D
Hát, úgy tűnik, hogy én 28 évesen már túl öreg vagyok. Néha úgy érzem, mikor ehhez hasonló kérdésekkel találkozok, mintha egy teljes generációval lennének tőlem fiatalabbak a mai tizenévesek.
Mielőtt leoffolnál kedves kérdező, nem ítéllek el, de nekem ezek a dolgok olyan furcsák. Én még úgy gondolkodtam, hogy csak azért, hogy túl legyek rajta nem fekszem le senkivel.
Egyébként szerintem is benne lenne a srác. Amit már más is írt előttem: nem kell kézen fogva sétálgatni, beszámolni a másiknak, hogy hol jártál. Viszont kellemes órákat/perceket szerezhettek egymásnak.
Nekem miért nincsenek ilyen nő ismerőseim mint te?
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!