Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit szolnátok ha a pasitok be...

Mit szolnátok ha a pasitok be szeretne nyulni a bugyi és a gatya közé de te nem szeretnéd?

Figyelt kérdés

szóva l egy hete nálunk volt és be akartam nyulni a bugyi és a gatya közé már féleg benyultam de aztán megfogta a kezem .

már nyultam oda neki ruhán kereszűl. elég kellemetlen volt nekem h olyat akartam amit ő nem és ilyenkor

mit gondolhat/érezhet egy lány? mérges? ideges ? vagy betuggya annak h fiú vok? (nagyon szeretjük egymást).

és még később merjek ilyennel próbálkozni?(mind a 2en szüzek vagyunk)

2009. aug. 1. 21:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

szia!

mióta vagytok együtt?

2009. aug. 1. 21:29
 2/16 anonim válasza:
100%
hát probáljátok meg ha fel izgitod igazán akkor nem tud ellen állni, csokolgasd a nyakát stb.
2009. aug. 1. 21:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
1000 oka lehet annak h leállitott... sztem csak egysezrüen beijedt , vagy korainak érzi (nemirtad mióta jártok),vagy azis lehet h éppen megvolt neki ...biztos nem mérges :)
2009. aug. 1. 21:30
 4/16 Mendus ***** válasza:
100%

Szia, szerintem még lehet túl korai neki :)

De szerintem nyugodtan próbálkozhatsz még, csak finoman :)

Amúgy meg lehet az volt a baja, hogy ugye meleg van, és nem tud az ember tisztálkodni minden percben, és szószerint beizzad a seggünk meg mindenünk, és lehet kellemetlen lett volna neki, ha úgy nyúlsz be, hogy izzadt, vagy lehet megvolt a menzije :)

2009. aug. 1. 21:32
 5/16 A kérdező kommentje:
6hónapja
2009. aug. 1. 21:34
 6/16 A kérdező kommentje:
nem akkor nem volt meg neki :)
2009. aug. 1. 21:35
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

100%hogy nem mérges vagy ideges, izgatsd föl.

Csókolgatsd a nyakát és a KULCSCSONTJÁT tutira nem fog ellenálni

2009. aug. 1. 21:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont erre akartam kilyukadni, mint amit a 21.32-es írt.

Leginkább arra, hogy lehet, hogy korai neki. Szóval nagyon ne erőltesd neki, ha az elején vagytok, meg amúgy sem ha nem szeretné. Beszélgessetek ilyen dolgokról, így lehet nyitottabb lenne ilyen dolgokra.

2009. aug. 1. 21:36
 9/16 A kérdező kommentje:
nem vok egy anám asszony katonája de azért nem mertném mekérdezni tőle h figyel kicsim mit szolnál ha vagy mit gondolsz erről meg arról? hát nem tom én nem szeretek ilyen dolgokról beszélgetni ilyenkor zavarban vok de hasonló a barátnőm is .
2009. aug. 1. 21:41
 10/16 Mendus ***** válasza:
100%
21:32-es vagyok és szerintem csak így tudod meg az okát, ha elbeszélgetsz vele, megér egy próbát...ilyenekeről is sajnos tudni kell beszélgetni, benne van a pakliban, de azért valld be, hogy jobb egy ilyen lány, mint aki könnyen megadja magát, majd eldob ...
2009. aug. 1. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!