Mit szolnátok ha a pasitok be szeretne nyulni a bugyi és a gatya közé de te nem szeretnéd?
szóva l egy hete nálunk volt és be akartam nyulni a bugyi és a gatya közé már féleg benyultam de aztán megfogta a kezem .
már nyultam oda neki ruhán kereszűl. elég kellemetlen volt nekem h olyat akartam amit ő nem és ilyenkor
mit gondolhat/érezhet egy lány? mérges? ideges ? vagy betuggya annak h fiú vok? (nagyon szeretjük egymást).
és még később merjek ilyennel próbálkozni?(mind a 2en szüzek vagyunk)
Szia, szerintem még lehet túl korai neki :)
De szerintem nyugodtan próbálkozhatsz még, csak finoman :)
Amúgy meg lehet az volt a baja, hogy ugye meleg van, és nem tud az ember tisztálkodni minden percben, és szószerint beizzad a seggünk meg mindenünk, és lehet kellemetlen lett volna neki, ha úgy nyúlsz be, hogy izzadt, vagy lehet megvolt a menzije :)
100%hogy nem mérges vagy ideges, izgatsd föl.
Csókolgatsd a nyakát és a KULCSCSONTJÁT tutira nem fog ellenálni
Pont erre akartam kilyukadni, mint amit a 21.32-es írt.
Leginkább arra, hogy lehet, hogy korai neki. Szóval nagyon ne erőltesd neki, ha az elején vagytok, meg amúgy sem ha nem szeretné. Beszélgessetek ilyen dolgokról, így lehet nyitottabb lenne ilyen dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!