Lányok, akik túl hamar vesztették el a szüzességüket, ti is így jártatok?
így van, én is nagyon megbántam bár én 16 éves voltam. Sajnos kihatott/kihat a mostani kapcsolataimra is amiket férfiakkal kezdenék.
20/N
én 18 évesen jártam így.
szerintem nem csak a kortól függ hogy csalódik-e az ember.
lehet úgy is csalódni hogy sokáig tartogatod a szüzességed és olyannal veszíted el akit szeretsz.
úgy is lehet rossz élmény, ha kiderül később hogy csak arra kellettél, vagy nagyon béna és fájdalmas volt az egész stb.
ezt így nem lehet kijelenteni, hogy egyetlen 14 évesnek sem való a szex de tény, hogy ilyenkor még keveseknek van olyan jó emberismeretük és önismeretük.
amúgy nem kell ezt traumaként felfogni, vagy bánni, fel kell fogni egy értékes tapasztalatnak amiből tanulsz és kész.
én tanultam és egy másik emberrel azóta élvezem a szexet.
viszont azt én sem értem, mit akar egy 19-20 éves fiú egy, szinte még gyereklánytól.
ez valahogy szerintem nem normális, engem is kerülgettek ilyen idősen már kb. férfinak számító pasik.
olyan érzésem volt mindig ilyenkor, hogy a)vagy túl bénák ahhoz hogy a saját korosztályukban találjanak partnert vagy b)még a 16-7 évesek sem tudnak rájuk felnézni ezért úgy gondolják, csak ilyen fiatal tisztelné őket vagy c)annyira éretlenek és gyerekesek, hogy még ilyen szinten vannak vagy d)valami szervi problémájuk van és azért hajlandóak akár egy évet is várni a lányra, meg keresnek szűzet, aki nem tudja hogy milyen pl. egy fitymaszűkületes pénisz vagy egy nem teljesen merev (merevedési problémákkal küzdő) mert még nem látott olyat...
és ez a mérettel is összefügg, hogy nem mer tapasztaltabbal mert, azt gondolja, annak nem lesz elég ha csak 13 centis
vagy e)valami enyhe pedofil hajlam is van benne, esetleg az apakomplexus fordítottja, amikor "lánygyermeket" akar, akit pátyolgathat, tanítgathat
vagy f)olyan társat akar aki mindenre rábólint, irányítható és nincsenek viták mert mindent elfogad az idősebbtől, tapasztaltabbtól ... magyarán egy bábot, aki úgy ugrál ahogy ő fütyül mert milyen "menő", hogy ő ilyen idős pasiknek is kell
Valahogy nekem is ez volt az első gondolatom, hogy ez a történet nem egy 14- éves szókinccsével lett megfogalmazva, de sorry ha tévedek.
Udv: Frakk ( a macskák krémje)
utolsó,tévedsz!!:)
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!