Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, akik túl hamar vesztet...

Lányok, akik túl hamar vesztették el a szüzességüket, ti is így jártatok?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és nem szűz.Gondolom nem meglepő :S a 19 éves barátommal vesztettem el a szüzességem. Elsősorban a még szűz lányokhoz szeretnék szólni. Aki pedig hasonló korban már nem az, az írja le a ''tapasztalatát''. Nos, lehet ribancozni, meg minden, semmire nem mentek vele. 2 (!:S) hónap járás után feküdtem le vele, mert azt hittem itt az ideje/elég nagy vagyok/szerelmes vagyok.(most itt magatokra ismertek) Valószínűleg nem szerelem volt, mert mióta megtörtént nem érzem azt a ''varázst'', folyton veszekszünk,nem is kívánom,csak a kíváncsiság hajtott. A személyes tapasztalatom az, hogy hülye vagyok, és az hogy a szex tényleg nem nekünk, 14-15 éveseknek való. Számomra semmi extrát nem jelent, semmi érdekeset nem látok benne még. Ti is így fogtok járni, hozzám hasonló tinirib@ncok. Legalább ti gondolkozzatok,ha már én egy visszafordíthatatlan dolgot csináltam.:)
2012. szept. 17. 21:05
1 2
 11/17 Laylah ***** válasza:
Most még semmi extrát nem jelent, majd, mikor tényleg szeretni fogsz valakit, akkor lesz neki igazán jelentősége. Mikor nem tudod kimondani szavakkal, amit érzel, mikor szeretnéd megmutatni, hogy tényleg bármit megteszel érte...
2012. szept. 19. 14:21
 12/17 anonim ***** válasza:

így van, én is nagyon megbántam bár én 16 éves voltam. Sajnos kihatott/kihat a mostani kapcsolataimra is amiket férfiakkal kezdenék.

20/N

2012. szept. 20. 18:34
 13/17 TOMAtm ***** válasza:
Sajnálom h így jártál kérdező,sajnos többen nem ismerik be pedig ez sokszor így van.16-7 évesen kéne elveszteni a szüzességet,mert ezzel az ártatlanságot is elveszíted.egy 14 éves lány 15 éve még babázott,nem pedig pasizott.ez csak egy 'divathullám' a felnőttnek akarok látszani mese.aki az ellenkezőjét mondja az egy idióta,engem különösebben nem érdekel h mit csinálnak a tizenévesek,tőlem tömhetik őket orrba szájba,nekem akkor is gyerekek maradnak.
2012. szept. 20. 18:39
 14/17 anonim ***** válasza:

én 18 évesen jártam így.

szerintem nem csak a kortól függ hogy csalódik-e az ember.

lehet úgy is csalódni hogy sokáig tartogatod a szüzességed és olyannal veszíted el akit szeretsz.

úgy is lehet rossz élmény, ha kiderül később hogy csak arra kellettél, vagy nagyon béna és fájdalmas volt az egész stb.

ezt így nem lehet kijelenteni, hogy egyetlen 14 évesnek sem való a szex de tény, hogy ilyenkor még keveseknek van olyan jó emberismeretük és önismeretük.

amúgy nem kell ezt traumaként felfogni, vagy bánni, fel kell fogni egy értékes tapasztalatnak amiből tanulsz és kész.

én tanultam és egy másik emberrel azóta élvezem a szexet.

viszont azt én sem értem, mit akar egy 19-20 éves fiú egy, szinte még gyereklánytól.

ez valahogy szerintem nem normális, engem is kerülgettek ilyen idősen már kb. férfinak számító pasik.

olyan érzésem volt mindig ilyenkor, hogy a)vagy túl bénák ahhoz hogy a saját korosztályukban találjanak partnert vagy b)még a 16-7 évesek sem tudnak rájuk felnézni ezért úgy gondolják, csak ilyen fiatal tisztelné őket vagy c)annyira éretlenek és gyerekesek, hogy még ilyen szinten vannak vagy d)valami szervi problémájuk van és azért hajlandóak akár egy évet is várni a lányra, meg keresnek szűzet, aki nem tudja hogy milyen pl. egy fitymaszűkületes pénisz vagy egy nem teljesen merev (merevedési problémákkal küzdő) mert még nem látott olyat...

és ez a mérettel is összefügg, hogy nem mer tapasztaltabbal mert, azt gondolja, annak nem lesz elég ha csak 13 centis

vagy e)valami enyhe pedofil hajlam is van benne, esetleg az apakomplexus fordítottja, amikor "lánygyermeket" akar, akit pátyolgathat, tanítgathat

vagy f)olyan társat akar aki mindenre rábólint, irányítható és nincsenek viták mert mindent elfogad az idősebbtől, tapasztaltabbtól ... magyarán egy bábot, aki úgy ugrál ahogy ő fütyül mert milyen "menő", hogy ő ilyen idős pasiknek is kell

2012. szept. 20. 18:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Valahogy nekem is ez volt az első gondolatom, hogy ez a történet nem egy 14- éves szókinccsével lett megfogalmazva, de sorry ha tévedek.

Udv: Frakk ( a macskák krémje)

2012. szept. 20. 18:51
 16/17 A kérdező kommentje:

utolsó,tévedsz!!:)

köszönöm a válaszokat!

2012. szept. 20. 22:26
 17/17 anonim válasza:
hát nekem tönkre is tette azt a kapcsolatomat, hogy lefeküdtem a fiúval. Párszor megd*gott aztán mehettem amerre láttam.akkor 15 voltam. Most 17 vagyok, és hát..sajnos már nem lehetséges de azért jó lett volna ha a mostani barátommal vesztem el..
2012. szept. 20. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!