Lányok, akik túl hamar vesztették el a szüzességüket, ti is így jártatok?
lol hát én ezeken besz@.ok
mindenhol az megy,hogy de gáz a szüzesség aztán tessék
Tudod itt mindenki tökéletes és senki sem hibázik...."mert annak idején mikor még fiatal volt" blabla
tisztellek téged...
Na ezt kitettem fészbukra, olvassa csak a fiatalka népség. Őszintén megmondom, nem hittem volna, hogy látok valaha ilyet, hogy fiatal lány létére belátja valaki, hogy tévedett. Igaz, ez a szüzességedet már nem hozza vissza sajnos. Én, bár 18 voltam, mikor megtörtént, bánom, hogy azzal volt, akivel. Jobb lett volna, ha várok fél évet, és a következő pasimmal vesztem el, de hát már nekem is mindegy.
És jól látod, ez az egész nem a kíváncsiság kielégítéséről szól. Persze, aki még nem tudja, milyen, azt hajtja a kíváncsiság, mint anno engem is. Sajnos ennek az egésznek a jelentőségére csak később jössz rá - mert csak akkor foghatod fel, ha megtapasztaltad.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!