Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, akik túl hamar vesztet...

Lányok, akik túl hamar vesztették el a szüzességüket, ti is így jártatok?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és nem szűz.Gondolom nem meglepő :S a 19 éves barátommal vesztettem el a szüzességem. Elsősorban a még szűz lányokhoz szeretnék szólni. Aki pedig hasonló korban már nem az, az írja le a ''tapasztalatát''. Nos, lehet ribancozni, meg minden, semmire nem mentek vele. 2 (!:S) hónap járás után feküdtem le vele, mert azt hittem itt az ideje/elég nagy vagyok/szerelmes vagyok.(most itt magatokra ismertek) Valószínűleg nem szerelem volt, mert mióta megtörtént nem érzem azt a ''varázst'', folyton veszekszünk,nem is kívánom,csak a kíváncsiság hajtott. A személyes tapasztalatom az, hogy hülye vagyok, és az hogy a szex tényleg nem nekünk, 14-15 éveseknek való. Számomra semmi extrát nem jelent, semmi érdekeset nem látok benne még. Ti is így fogtok járni, hozzám hasonló tinirib@ncok. Legalább ti gondolkozzatok,ha már én egy visszafordíthatatlan dolgot csináltam.:)
2012. szept. 17. 21:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Vagy valami "nagyobb" írta egy 14 éves lány nevében, hogy elgondolkozzanak.. vagy vagy nem veszett kárba minden ember..
2012. szept. 17. 21:08
 2/17 anonim ***** válasza:
25%
egyáltalán nem vagy ribanc...egy kíváncsi fiatal vagy ,kész!
2012. szept. 17. 21:09
 3/17 anonim ***** válasza:
Vagy egy fiú írta :)))) Az is szánalom, hogy a lányok tényleg ilyen fiatalon odaadják magukat mert azt hiszik ettől nők lesznek pedig...... de hogy egy 19 éves pali mit akar egy 14 éves gyereklánytól azt egyszerűen nem értem. Nem értettem amikor tini voltam és nem értem most sem.
2012. szept. 17. 21:12
 4/17 anonim válasza:

lol hát én ezeken besz@.ok

mindenhol az megy,hogy de gáz a szüzesség aztán tessék

2012. szept. 17. 21:13
 5/17 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló! Gondoltam hogy lesz egy ilyen komment.:D nem, nem egy nagyobb írta, csak szeretném eltántorítani azokat, akik most itt nézegetik a szüzesség témát és jobbnál-jobb pózokat,tapasztalatokat olvashatnak az első ilyen élményről, és azon filóznak hogy megtegyék-e. Ahogy én tettem kb 2 hónapja.....
2012. szept. 17. 21:13
 6/17 anonim válasza:
100%
Hibáztál, de ki nem hibázik? De rájöttél... és ez tiszteletreméltó! Így én sem vetlek meg. 18/f
2012. szept. 17. 21:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod itt mindenki tökéletes és senki sem hibázik...."mert annak idején mikor még fiatal volt" blabla

tisztellek téged...

2012. szept. 17. 21:36
 8/17 anonim ***** válasza:
Tisztellek azért,mert beláttad,hogy hibáztál,és hogy nem voltál rá készen 14 évesen.
2012. szept. 18. 19:51
 9/17 A kérdező kommentje:
úgy látom a hozzám hasonlóak szégyelik, vagy nem értenek velem egyet..
2012. szept. 18. 20:41
 10/17 Laylah ***** válasza:

Na ezt kitettem fészbukra, olvassa csak a fiatalka népség. Őszintén megmondom, nem hittem volna, hogy látok valaha ilyet, hogy fiatal lány létére belátja valaki, hogy tévedett. Igaz, ez a szüzességedet már nem hozza vissza sajnos. Én, bár 18 voltam, mikor megtörtént, bánom, hogy azzal volt, akivel. Jobb lett volna, ha várok fél évet, és a következő pasimmal vesztem el, de hát már nekem is mindegy.

És jól látod, ez az egész nem a kíváncsiság kielégítéséről szól. Persze, aki még nem tudja, milyen, azt hajtja a kíváncsiság, mint anno engem is. Sajnos ennek az egésznek a jelentőségére csak később jössz rá - mert csak akkor foghatod fel, ha megtapasztaltad.

22/L

2012. szept. 19. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!