Gáz, hogy ribancnak tartom az osztályomba járó lányokat, akik 12-13 évesen vesztették el a szüzességüket?
Szerintem ennyi idősen még olyan komolytalan egy lány, hogy nem tudja, mit csinál. Sajnos azt a példát látja a tévében meg mindenhol, hogy r.bancnak lenni menő. Ha nem nevelték rendesen vagy gyenge jellem vagy csak simán hülye, akkor a rossz példát fogja követni.
Nekem 13 évesen már nagyon a szexen járt az eszem, de nem tudtam volna párkapcsolatot létesíteni egy lánnyal. A tinilányok meg buknak a 20onéves pasikra, és néhány kissé pedofil hajlamú srác ezt kihasználja, elcsábítja a lányokat. A lány ezt később vagy megbánja, vagy annyira hülye, hogy élete végéig r.banc lesz.
Az is valószínű, hogy az osztálytársaid simán csak hazudnak, mert azt hiszik, hogy menő. Én is ismerek olyan lányt, aki 13 évesen vesztette el. Az első gondolatom az volt: de jó lehet neki, már 13 évesen csinálja, én is szívesen kipróbálnám. enyhe irigységet éreztem. első hallásra nagyon menő. De a következő gondolatom az volt, hogy valójában nincs okom az irigységre, csodálatra, hiszen gondoljunk bele: ilyen fiatalon még nagyon éretlen egy lány a párkapcsolatra. nem is tudja, mit csinál, csak csinálja. az, hogy odaadta magát egy rövid kis kapcsolat után egy feltehetőleg idősebb férfinak, nagyfokú hülyeségre, meggondolatlanságra vall, a korához képest is. Az értelmi szegényeket meg nem szoktam irigyelni. Te pedig legyél büszke arra, hogy megőrizted a józan eszedet.
Ez az én "elméletem" :D 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!