Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz, hogy ribancnak tartom az...

Gáz, hogy ribancnak tartom az osztályomba járó lányokat, akik 12-13 évesen vesztették el a szüzességüket?

Figyelt kérdés
Számomra elég fura volt, mert a 16 évet tartottam, és tartom a minimum életkornak, de ebből úgy ítélem meg, hogy ma már 12-13. Ráadásul a pasiaik elmondásuk szerint 20-23 évesek. (Hozzá teszem, a 7 szóban forgó ku*vából csak 1 roma származású.)
2011. aug. 19. 22:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
nem vesztették el csak humbug az egész azthiszik ez ge.cire menő de ezekből lesznek a semmirekellő ajadék ribik
2011. aug. 19. 22:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A cigányon nem csodálkozom... sőt a többin sem. Én azon csodálkozom hogy a 20 éves fasziknak hogy áll föl egy 13éves kiscsajra. És a kérdésre válaszolva nem gáz ha annak tartod, mert azok is. 16f
2011. aug. 19. 22:59
 3/19 anonim válasza:
100%
Nem csodálom ,hogy k*rvának nézed őket...
2011. aug. 19. 23:00
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Annak a huszonéves pasinak is gratulálok aki megdug egy 13 éves lányt.
2011. aug. 19. 23:08
 5/19 A kérdező kommentje:
Akkor nem 12-13 éves kor az átlagos a szexuális élet megkezdésére ugye? Vagy már ennyit fejlődött a világ?
2011. aug. 19. 23:16
 6/19 Funktasztikus ***** válasza:
100%
Nem gáz...helyes..:)
2011. aug. 19. 23:21
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, biztos budapesti vagy. (?) igaz én már pár éve voltam ebben a korban, de nem hiszem, hogy azóta ennyire le ment volna az átlagéletkor. nálunk az osztályban szerintem mindenki szüzen hagyta ott az általános iskolát. hm. de fura..
2011. aug. 19. 23:31
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nemtom, gáz-e, mindenesetre egyetértek vele/d.
2011. aug. 20. 00:13
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennyi idősen még olyan komolytalan egy lány, hogy nem tudja, mit csinál. Sajnos azt a példát látja a tévében meg mindenhol, hogy r.bancnak lenni menő. Ha nem nevelték rendesen vagy gyenge jellem vagy csak simán hülye, akkor a rossz példát fogja követni.

Nekem 13 évesen már nagyon a szexen járt az eszem, de nem tudtam volna párkapcsolatot létesíteni egy lánnyal. A tinilányok meg buknak a 20onéves pasikra, és néhány kissé pedofil hajlamú srác ezt kihasználja, elcsábítja a lányokat. A lány ezt később vagy megbánja, vagy annyira hülye, hogy élete végéig r.banc lesz.

Az is valószínű, hogy az osztálytársaid simán csak hazudnak, mert azt hiszik, hogy menő. Én is ismerek olyan lányt, aki 13 évesen vesztette el. Az első gondolatom az volt: de jó lehet neki, már 13 évesen csinálja, én is szívesen kipróbálnám. enyhe irigységet éreztem. első hallásra nagyon menő. De a következő gondolatom az volt, hogy valójában nincs okom az irigységre, csodálatra, hiszen gondoljunk bele: ilyen fiatalon még nagyon éretlen egy lány a párkapcsolatra. nem is tudja, mit csinál, csak csinálja. az, hogy odaadta magát egy rövid kis kapcsolat után egy feltehetőleg idősebb férfinak, nagyfokú hülyeségre, meggondolatlanságra vall, a korához képest is. Az értelmi szegényeket meg nem szoktam irigyelni. Te pedig legyél büszke arra, hogy megőrizted a józan eszedet.

Ez az én "elméletem" :D 15/F

2011. aug. 20. 00:34
 10/19 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Ugyanis egy 12-13 éves lány még egyáltalán nem érett a szexre.
2011. aug. 20. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!