Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz, hogy ribancnak tartom az...

Gáz, hogy ribancnak tartom az osztályomba járó lányokat, akik 12-13 évesen vesztették el a szüzességüket?

Figyelt kérdés
Számomra elég fura volt, mert a 16 évet tartottam, és tartom a minimum életkornak, de ebből úgy ítélem meg, hogy ma már 12-13. Ráadásul a pasiaik elmondásuk szerint 20-23 évesek. (Hozzá teszem, a 7 szóban forgó ku*vából csak 1 roma származású.)
2011. aug. 19. 22:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%
hááát igen a magyar lányok sokkal ribancabbak mint a cigányok a cigok általában a saját családtagjuk belüli rokonokkal ribancodnak,de a magyar ribik mindenkivel.
2011. aug. 20. 06:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Tényleg azok,amúgy a világ nem fejlődött,hanem a társadalom hülyül meg egyre jobban,12-15 éves lány egyátalán nem érett a szexhez,még a 16 is kérdéses,én úgy gondolom 17-18 éves korban a legjobb elkezdeni persze olyan kapcsolatban ahol már min fél-1 éve együtt vannak,már ismerik egymást,sajnos manapság egyre több a tinik körében az egy éjszakás kaland,tudod manapság úgy gondolja a tinik nagyrésze,hogy ha nő rajtuk a szőr,és van egy kis szúnyogcsípés a mellkasukon,már felnőttek,mindent megtehetnek fetrenghetnek hétvégén részegen,szexelnek,pedig semmit nem tudnak róla,és azt hangoztatják érettebbek mint az átlag 22L(mielőtt a sok besértődött tini azt mondaná,,biztos szűz vagyok meg álszent,megjegyezném,19 évesen veszítettem el,volt barátom előtte is, akivel elvesztettem azóta is együtt vagyok,semmivel sem voltam kezdőbb,mint a tinik,nem bénáztam,mert nem kezdtem el "időben")
2011. aug. 20. 08:24
 13/19 anonim ***** válasza:

és ha ezeknek a kis ribancoknak szóvá teszed,hogy héj tee ez amit csinálsz ez nem helyes,hogy 13-17 éves fejjel neki mész tudatlanul annak amit nem is ismersz. Ilyenkor A KIS RIBANCOKNAK NEKIK ÁLL FELJEBB,HOGY.....OLYANKOR ÚGY SZÁJBA TUDNÁM VERNI ŐKET,AZTÁN SZALADNAK IDE GYK-RA,MEG CHAT OLDALAKRA,HOGY UGYE NEM LEHETEK TERHES?

AMIKOR ILYENEKET OLVASOK ITT EL ÖNT A DÜH,MÉG,HOGY 13-17 ÉVESEN NEM TÚL FIATALOK A SZEXHEZ,DEHOGYNEM kis mitugrász partibuz.i meg partiri.banc komolyan eltörném kezüket lábukat utánna menjenek kurogatni.

2011. aug. 20. 08:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Erről inkább a szüleik tehetnek, mert nem törődnek a gyerekükkel. Nem világosítják fel őket, a korai szex káros következményeiről.
2011. aug. 20. 09:14
 15/19 anonim ***** válasza:
nem csak a szüleik ők maguk is
2011. aug. 20. 09:27
 16/19 anonim ***** válasza:

"Akkor nem 12-13 éves kor az átlagos a szexuális élet megkezdésére ugye? Vagy már ennyit fejlődött a világ?"

A világ talán fejlődik, de az emberek nem. Attól még, hogy valaki azt hazudja, hogy ő érettebb a koránál, az egyáltalán nem igaz. Sok ilyen kis ribanc, csak hazudik, hogy menőnek tűnjön a barátnők szemében. Ezek szokták tele írni a fórumokat, hogy nekik nem elég a 18 centis bráner, de ha élőben látnának egyet, egyből elszaladnának. A másik eset, hogy 20 éves srácok tényleg megdugnak 12 éves kislányokat, ami nem csak büntetendő, de elég szomorú is. Éppen tegnap láttam egy csapat tízen éves kis csajt a parkban és valahogy nem tudtam rájuk nőként tekinteni.

Ha pedig cigány vagy, akkor ennyi idősen már minimum két kölyködnek kéne lennie.

2011. aug. 20. 12:12
 17/19 anonim ***** válasza:
nem
2011. aug. 20. 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Azoknak is az lesz a sorsuk hogy piáért szexelnek hogy elfeledhessék a szörnyű életüket:D
2011. aug. 22. 09:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Vagy beállnak prostinak, mert már természetesnek veszik. Esetleg 25 évesen annyira kiégettek lesznek minden téren, mint egy 40 éves és örülnek, ha egy fogatlan, agresszív piás baromnak kellenek, aki unalmában elveri őket, de nem fogják otthagyni, mert úgysem lesz más.

Akárhogy is, egyáltalán nem irigylésre méltó sors, maximum szánalmas.

2011. aug. 23. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!