Ezelott 5napja elveszitettem a szuzessegemet! A paromal nm vedekesztunk de idoben ki vette! Nekem egy par napja nagyon faj a mellem s a mellbimbom . Szerintettek terhes vagyok? Minnl surgosebb valaszokat kernek tolettek!!
Elképzelhető, de nem a legnagyobb a valószínűsége.
Amit tudni kell így amatörként az előváladékban is van anyag amitől terhes lehetsz.
Ezt így nem lehet megomndani a mellfeszülés ennek is lehet a jele, de másnak is.
Ha terhes is vagy ennek még nincs tünete 5 nap után.Majd az aktus után kb.:2 héttel, a beágyazódás után.
Legközelebb védekezz, a megszakítás NEM védekezés.Az előváladékban is lehet sperma, attól is teherbe eshetsz!!
hány éves vagy???
én ez alapján max. 13-14nek nézlek, akivel még el lehet hitetni, h "ha időben kiveszem, nem lesz baj!"
jéézusooom!!
hova tart ez a világ??
te még készen sem állsz a szexre ezt jobban meg kellett volna gondolnod...
és igen, lehetsz terhes, mivel nem védekeztetek, és kerülhetett sperma a hüvelyedbe, és mint azt mindenki tudja, aki végigülte 8.ban a bioszórákat, EGYETLEN SPERMIUM IS ELÉG A MEGTERMÉKENYÍTÉSHEZ!!!!
csak sajnálni tudlak... nekem ennyi idősen is több eszem volt...
16/L
A terhesség esélye megvan,mivel ahogy előttem is leírták az előváladék is tartalmazhat életképes spermiumot.
Azt jegyezd meg,hogy nem attól függ hogy mennyi ideig van benned a barátod,hanem hogy milyen gyorsan vándorolnak a hímivarsejtek beléd.
Tehát hiába veszi ki,vagy hiába teszi be csak egy 30 másodpercre,azok nagyon gyorsak és a "baj" is hamar megtörténik.
Egyébként ilyenkor még nem észlelhetők a terhesség jelei,2 hét a tuti,de eseményutáni tabletta kellene.(Mármint ha még benne vagy a 72 órában).
Felelőtlen dolog volt,nem védekezni! Máskor tessék felhúzni a gumit,vagy tabletta!
Hány éves vagy?
Jajj bocs,akkor már lekéstél a 72 órás eseményutániról.
Most jön a legrosszabb dolog,várakozás...
Ugye,hogy nem éri meg az a pár perc élvezet az elkövetkezendő stresszelést?
Na,szurkolok,hogy semmi ne legyen :-)
De máskor legyetek észnél!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!