Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszitettem a szuzessegemet egy 7evvel idosebb fiuvam, de nem jartunk semmi se volt koztunk csupan 1 ejszaka tobbszor is es en meg beleszerettem. Mit csinaljak h verjem ki a fejembol? Nekem o volt az elso
Erre azt tudom mondani, nem a legszerencsésebb módja volt ez a szüzesség elvesztésének. Attól tartok, nagyon fiatal is vagy. A „legalább tetszek neki” kérdés kicsit naiv – ne haragudj– nyilván tetszel neki, ha megdugott; az viszont már más kérdés, hogy ezek után akar–e Veled járni. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de 99%, hogy nem. Az együttjárást általában nem szexszel szokták kezdeni. Idősebb korban (20 felett) előfordulhat, de én azt se tartom szerencsés kezdetnek. Sajnos ha egy fiú a megismerkedéskor rögtön erre akar térni, akkor igen–igen valószínű, hogy nem párkapcsolatot szeretne létesíteni a lánnyal, hanem egyéjszakásat. Persze az egyéjszakással –noha speciel nem az én formám– nincsen gond, ha mindkét fél pont ennyit akar, és ezzel kölcsönösen tisztában vannak (és lehetőleg 18 felettiek); de rohadt nagy bunkóság ezt olyan lánnyal csinálni, aki nyilván többet szeretne, és ninsc még bizonyos dolgokkal tisztában. (Pl. azzal, hogy ha a pasi rögtön a szexre tér, akkor valószínűleg nem járni akar vele)
Hogy mit csinálj? Megpróbálhatsz beszélni a sráccal, de készülj fel: lehet, hogy nem fog tetszeni a reakciója. Sok jót nem néznék ki belőle a leírtak alapján.
Biztos, hogy beleszerettél? Jó volt az első szex? (Volt orgazmusod?) Nem lehet, hogy csak azért érzed így, mert ilyen közel kerültetek egymáshoz?
Akárhogy is: arra gondolj, lehet, hogy hibáztál, de nincs veszve minden!!! Ne hallgass azokra, akik a történteteket megtudva esetleg valami sértőt mondanak Rád!!!
Lehet, hogy egyszer hibáztál, de hogy a jövőben mi lesz, az csak Rajtad múlik. Legközelebb azzal a sráccal állj szóba, aki beszélgetést kezdeményez, elkéri a telefonszámodat, randevúra hív, és a megismerkedés napján max. megcsókol. És ha még nagyon fiatal vagy (nem vagy még kb. 16 éves), akkor a szexszel várj még egy kcsit. Ennek érdekében jobb lenne korban Hozzád illő fiúkkal ismerkedni!
off
gratula az előttem szólónak!
ilyen megfontolt, életszerű és -merem azt mondani- bölcs hozzászólás ritka ezen az oldalon- és főleg ilyen témában!
on
Örülök, hogy hasznosnak találtad a hozzászólásomat, kedves utánam szóló! Remélem, -és ez a legfontosabb, ezzel a Kérdező is így lesz?
Hogy vagy, csajszi? Remélem, nem vagy nagyon magad alatt! történt azóta valami? Írj, hogy mi a helyzet!
(Ha akarod, privit is írhatsz nekem.)
Hypathia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!