Miért ciki, hogy minimum 18 évesen akarom elveszteni a szüzességem? Az osztálytársaim erről beszélgettek és megkérdeztek engem is és ezt mondtam és mondták, hogy az elég ciki ha olyan öregen akarom elveszteni. Szerintetek mért ciki? 14/L
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 12:31
11/12 anonim válasza:
Az a ciki,hogy a többiek így gondolkodnak. Mert a szaros tévében, újságokban, neten mindenhol azt hirdetik hogy legyél szuperszexi már tizennégy évesen is, és hogy kefélj bátran mindenkivel.
Szerintem 18-19 év ideális,én 19 voltam pont érettségi után és nagyon nem bántam meg,sokkal érettebb voltam mint 15-16 évesen, Örülök,hogy így történt és vártam. Te is örülni fogsz.:)
12/12 anonim válasza:
A legjobb neked ha nem probalod elore eldonteni, es nem kerdezed senki velemenyet errol. Ha tenyleg csak 18 eves korod utan veszited el, abban nincsen semmi ciki. De ha 16-17 evesen szerelmes leszel e
s mindketten szeretnetek,akkor minek mondanad neki, hogy varjon amig betoltod a 18at?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!