Az ciki ha 14 éves (fiú) vagyok és van egy barátnőm 2 éve és még nem történt semmi?
Figyelt kérdés
Én már nagyon kívánom őt de ő nem tudom hogy kíván-e engem. Segítsetek2012. aug. 27. 07:41
1/14 anonim válasza:
most baszni akarsz?xd ha igen akk,kérdezd meg tőle sztem vagy,kezdj el rámászni(de olyan romantikusan ;) )de am nem túl korai?:D bára szabályok arra vannak h megszegjük szval oké.jó dugást ;)
2/14 anonim válasza:
Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, b@zdmeg! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövőbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szűz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menő" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod őt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlődsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnőm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F
3/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, ha nem akarsz azonnal rámászni a lányra 14 évesen! Nem vagyunk állatok, akik megérzik a kanca szagát, és már nyomják is neki!
Azokkat az üresfejő kortársaidat, akik azal hencegnek, hány csajt fektettek már le, ne törődj, valószínűleg semmi nem igaz belőle!
4/14 anonim válasza:
Az lenne a ciki ha történt volna.
5/14 anonim válasza:
1. és 4. válaszoló, hülyeséget ne írjatok, gyerek még ne szexeljen! És ha 14 vagyok? Legalább nem ezen jár az eszem, hogy hú de megkefélném...megfordult már nekem is a fejemben, de nem tettem meg, hanem uralkodtam magamon. 17-18 év alattiak ne dugjanak! 2. Voltam
6/14 anonim válasza:
szerintem sem ciki, mert még gyerekek vagytok...nektek csak fagyiznotok kellene sétálgatva a játszótéren és nem szexelni!!! arra majd ráértek ha felnőttek lesztek! :)
7/14 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval! Fagyizzatok, fogd meg a kezét és sétáljatok. Bőven elég, a tudat, hogy szeret valaki. Ne akarj vele már lefeküdni. 14 évesen hihetetlenül nagy felelőtlenség lenne. A védekezés eszedbe jutott már? Láttál már koton gumit? Helyezted már fel? Tudod hogy kell? Szerintem ezekre mind NEM a válasz (és az lenne a normális). Amíg ezeket nem tapasztaltad ne akarj szexelni. Ráérsz vele 17 körül.
8/14 walk w1th mee válasza:
Idáig illett volna rendesen megtenned ...
de még nem késő :) Lehet hogy ő is kiván már téged csk amiért nem volt szó még a dologról(feltételezem) ezért ő sem mer szólni..de amúgyis neked illene ..
9/14 anonim válasza:
Nem ciki. Ha olvastál már korábbi híreket tudhatod hogy vannak nálad jóval idősebb szüzek is.
Másik meg ha már két éve együtt vagyok illene legalább feltételezni hogy kíván-e.
10/14 anonim válasza:
Gratulálok! Biztassatok csak egy 14 éves gyereket arra hogy kis babát csináljon! Ha ilyen fejjel szexelni fog szerintetek mi lesz a vége? Tuti az, hogy teherbe esik a csaj! És akkor lesnek majd ha elbaszták az életüket! Gondolkozzatok már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!