Az ciki ha 14 éves (fiú) vagyok és van egy barátnőm 2 éve és még nem történt semmi?
Figyelt kérdés
Én már nagyon kívánom őt de ő nem tudom hogy kíván-e engem. Segítsetek2012. aug. 27. 07:41
12/14 anonim válasza:
16:22 b@sszus... attól, hogy te ennyi idősen még azt se tudtad, hova kell tenni, (mert nagyon leértékeled a többieket), más lehet, hogy tisztában van vele 14 évesen, hogy hol kell gumit venni, hogyan és miért kell használni.
Nem bíztatom a kérdezőt, mert semmi ciki nincs ebben.
De nem kell mindenkit hülyének nézni...
Én szexeltem 14 évesen, és képzeld, nem lettem terhes. És tudod miért? Mert fel lettem világosítva, tudtam, hogy védekezni kell, és nem ész nélkül dugtunk...
23L
13/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Az lenne inkább az, ha már szexelnétek.
Viszont 14 évesen már 2 éve a barátnőd? Ez nagyon aranyos! :)
14/14 anonim válasza:
Nyugodtan mász rá és ha nem akarja akk nem ha igen akk meg szexeljetek. ENNYI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!