Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek hasonlóan ciki helyzet?
A helyzet: a barátom orilisan próbált kielégíteni(nyalás), és elpukkantottam magam. (csülkös bableves volt az ebéd)
Annyira cikin éreztem magam, az egésztől elment a kedvem:s
történt,bár forditva,párom eregetett bűzös gázokat magából orál közben...
röhögtünk egyet,majd közöltem hogy bedugom ha nem képes szólni hogy huzodjak félre...
2 napig ezen vihogott...mondjuk ő pasi,lehet ezért
bár sztem sincs benn semmi gáz (vagyis pont hogy van,de nah,értsd:D),normál szex közben kicsit erőteljesebb lökéstől előfurdul néha nálam is...azon se akad ki,maximum heseget ha szaga is van:D
22/N
Nevettünk vagy fél óráig:) Egy picit legyezett, meg ablakot nyitott, utána folytatni akarta, de olyan röhögőgörcsöm volt, hogy nem tudtam egy helyben maradni:)
Második: nem,nem fostam le...
Nem,engem még senki sem nyalt ki :P
25/f
Nálam még nem volt ilyen, de olyan már volt, hogy azt mondtam: - hagyd abba, finganom kell :)
Én sem bírnám ha lefinganák a fejemet orál közben, akkor inkább szóljon, hogy meneküljek időben :)
Nekünk is volt nevettünk...
Szex közben biztos volt, de akkor valahogy nem figyelünk ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!