Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek menjek el prostihoz?

Szerintetek menjek el prostihoz?

Figyelt kérdés
23 leszek nem sokára, de még szűz vagyok. Sehogy sem tudok lányokkal ismerkedni. Se a sulimban, se máshol nincs lehetőségem rá és nem is vagyok egy társasági ember. Neten vagyok mindenféle társkeresőn már jó sok éve, meg egyéb oldalakon is ismerkedem, de sehol semmi sem jött még össze. Nem is tartom magamat helyes fiúnak, nyílván, ha jóképű lennék már tapadnának rám a lányok, de ez sosem volt így. Ha így haladok tovább érzem, hogy még 30 évesen is szűz, kis tapasztalatlan vesztes maradok.

2012. szept. 3. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy éves én is "tanárnénivel" voltam elöszőr. Nem terveztem ezt a dolgot csak egy bulizás végén a haverokkal elmentünk bordélyba. Nekem ott tört meg a jég. Azóta már van barátnőm is, pedig előtte soha nem volt. Én biztos vagyok benne, hogy ennek köszönhetem, mert sokkal bátrabb lettem tőle és most olyan gyönyörű barátnőm van, hogy előtte azt sem gondoltam volna, hogy egy ilyen csaj egyáltalán rám néz, nem hogy még összejön velem. Szóval rajtam segített, de át is billenhetsz, hogy onnantól kezdve megszállottan fogsz kúrvázni.

22/F

2012. szept. 3. 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Butaság amit az utolso irt,én pl nem változtam meg szerintem attol hogy elvesztettem a szüzességem,max nem gondoltam rá állandoan.
2012. szept. 19. 17:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Én keresnék barátnőt...

Itt lehet a megoldás

kis pénz meg ki ész kell hozzá= [link]

2012. dec. 17. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!