Nem megy a csajozás. Menjek prostihoz?
Basszus tök fiatal vagy még! Miért gondolod, hogy a prosti majd megold mindent? Ja és tényleg, hány lánynál kezdeményeztél már?
Én még mindig azt mondom, hogy: ne, mert nem biztos, hogy mindjárrt ez a jó megoldás. De persze te tudod.
Elmondom én miért nem mentem prostihoz amikor azt hittem, hogy sosem jön össze semmi. Azért, mert az esetleges jövendőbeli barátnőmnek nem tudnék hazudni és nagyon nem akarom azt, hogy fájjon neki az, hogy egy prostival voltam.
Ez az alapgondolat. Amúgy hidd el ha csak egy éjszakára kell valaki buliban odamész majdnem bármelyik nőhöz majdnem tuti, hogy hajlik rá.
76 és 53% - Próbálkoztam kb 25-30 nőnél eddig, 4-el voltam randizni.
utolsó: Próbáltam azt is, nekem mások a tapasztalataim, sőt igazából nem is ismerek senkit akinek valaha összejött volna egy ilyen discós kaland. Szerintem ott csak a tényleg jóképűek vagy gazdagok kaphatnak meg akárkit.
ez hülyeség hogy amejik férfinak a szexkel az menyen diszkóba,ennyi erővel az összes pancser rohanhatna a diszkóba.Nemértem mértadtok ilyen kamus válaszokat,és aztseértem mértirjátok valakinek hogy ráérsz még baszni,nemér rá,inkább menyen el egy prostihoz,és utána csajt is könyebben felszed,deha lerí róla hogy kanos,akor
soha senki nemfogja lecidázni.
"Én is szajhával kezdtem mert még most is szűz lennék meg a farkam verném.Én még soha nem szexeltem pénz nélkül,mindíg fizettem érte."
jól tetted,nehalgass itt a sok kamusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!