Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem megy a csajozás. Menjek...

Nem megy a csajozás. Menjek prostihoz?

Figyelt kérdés
22 éves szűz pasi vagyok, még csak barátnőm sem volt soha. Ezért gondoltam befizetek egy körre egy hivatásosnál. Szerintetek?
2011. okt. 30. 12:54
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Te lenni vv5 bandi?
2011. nov. 6. 19:26
 22/33 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

utolsó: az ki? :D

2011. nov. 6. 20:32
 23/33 anonim ***** válasza:
45%

dehogy menj!!! ez nem gáz sztem nem kell prostiho fordulni csak ha ettől megnyugszik a lelkiismereted h már nem vagy szűz...

(egy lány)

2011. nov. 6. 20:51
 24/33 A kérdező kommentje:
Igen leginkább ez a cél, meg már nagyon gyötör a kangörcs :)
2011. nov. 6. 21:40
 25/33 anonim ***** válasza:
Dehát ha leitatsz egy lányt egy bulihelyen, akkor azt simán megrakhatod. Ott minden ribaanc iszik, onnantól kezdve mert nyert ügyed van. Csak fizesd a piáját halomra.
2011. nov. 27. 16:26
 26/33 A kérdező kommentje:
Azok a csajok csak a leghelyesebb pasikkal fekszenek le.
2011. nov. 27. 17:56
 27/33 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy nem leszel népszerű ezzel a kérdéssel? Persze mindenki benyögi, hogy ne menjél, de ha rákérdezel, hogy akkor te miért nem leszel a barátnőm, akkor jön a vetítés. Természetes, hogy mindenki dugni akar. Teljesen mindegy, hogy miért nem jött össze eddig, menj el, ha jónak látod. Ez a te életed, magadnak kell megfelelni, nem másoknak. Nem lesz a homlokodra írva, hogy k.rvánál voltál, ráadásul ettől még nem leszel rossz ember. Ha a sok kis tiniribanc versenyez, hogy ki tud több ismeretlent leszopni, vagy megdugatni magát, akkor nem értem, miért akad ki mindenki, hogy valaki elmegy k.rvázni.
2011. dec. 20. 01:23
 28/33 anonim ***** válasza:

17.00

Te normális vagy bmeg?

2011. dec. 20. 01:29
 29/33 anonim válasza:

Szerintem csak annyival jobb, hogy kicsit hozzászoksz a szexhez és rá fogsz jönni, hogy jobb az egyik nőre ránézni, mint egy másikat megdugni.

Egyébként amit egy prosti adni tud, az nagyon messze van a szextől.

2011. dec. 20. 01:29
 30/33 anonim ***** válasza:

Hát sok csinos van, próbálj egyet nőnek megszerezni, dugással nem lesz hiányod, és lehet a gyerekeid szebbek lesznek mint az ősök.

Azzal számolj, hogy utána sokkal jobban kívánni fogod a szexet.

Vannak hozzád hasonló lányok is. Akik csak arra vágynak, hogy végre f. foghassanak.

2011. dec. 20. 03:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!