Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem megy a csajozás. Menjek...

Nem megy a csajozás. Menjek prostihoz?

Figyelt kérdés
22 éves szűz pasi vagyok, még csak barátnőm sem volt soha. Ezért gondoltam befizetek egy körre egy hivatásosnál. Szerintetek?
2011. okt. 30. 12:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

ma 03:16

igen, vannak ribik, csak a baj, hogy az ilyenek a legmenőbb, leggazgadabb csávókkal fekszenek csak le!

aki ronda, vagy alacsony, mint én annak semmi esélye, tudom, próbálkoztam ilyen lányoknál is

csak azért nem vagyok már szűz, mert elmentem egy hivatásoshoz

21/F

2011. dec. 20. 03:29
 32/33 anonim ***** válasza:

igen, vannak ribik, csak a baj, hogy az ilyenek a legmenőbb, leggazgadabb csávókkal fekszenek csak le!

aki ronda, vagy alacsony, mint én annak semmi esélye, tudom, próbálkoztam ilyen lányoknál is

csak azért nem vagyok már szűz, mert elmentem egy

2011. dec. 20. 03:30
 33/33 anonim ***** válasza:

csak azért nem vagyok már szűz, mert elmentem egy

hivaátos lányhoz

egyébként én azelőtt is nagyon kívántam a szexet, bár egyetértek, hogy utána közvetlenül még jobban megnő a vágyad rá, én magam is legszívesebben, ha lett volna több pénzem már másnap visszamentem volna, úgy kívántam a lánnyal a szexet

21/F

2011. dec. 20. 03:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!