Szerintetek menjek el prostihoz?
Tudod a prostit általában nem számolják,ha egy qrva lesz az első,és utána összejössz egy "igazi" csajjal ugyanúgy az lesz az első.
Ezzel nem oldasz meg semmit,magad csapod be.
menj el nyugodtan valami igényeshez aki "beavat"
utána több lesz az önbizalmad is, meg gondolom nem fogod világgá kürtölni sem/vagy a leendő barátnődnek dicsekedni vele :) tapasztalat szerzés ennyi
23 éves vagy, semmiről nem maradtál még le. Ideje lenne eljárni szórakozni és ismerkedni, ez nem azon múlik hogy nézel ki. Ha körülnézel láthatod hogy aki akar barátnőt annak van is, mert tesz érte. Bekopogni nem fog az ajtódon soha egy nő hogy hé itt vagyok.
Vagy te úgy tervezted az életed hogy mindig prostihoz jársz majd? Elég gáz, alapvetően gond van a gondolkodásoddal.
Jajj naponta 2 ilyen kérdés van. Nehogy azt hidd, hogy kuriózum vagy, belőletek élnek a prostik.
A prosti sem fog a kis lelkeddel foglalkozni, és valljuk be rád nézve elég gáz lesz, hogy csak úgy jutsz szexhez ha fizetsz érte. Szóval ettől függetlenül vesztes maradsz, kihullasz a szaporodásért folytatott örökös harcból, ez a természet rendje.
Amúgy lesz@rjuk mit csinálsz, menjél bátran legalább ez az öröm jusson meg neked, hogy látsz egy pin@t élőben.
Az #8. hsz-el egyet értek.
Ha elmész hozzá, az nem jelenti, hogy célba értél, de legalább látsz a dvdrip-en, meg az xhamsteren kívül is p*nát. És akkor talán megérted, hogy nem is olyan nagy kunszt a dolog, és az önbizalmadat is növelheti. Én nem bántam meg... Ha ezt sem léped meg, akkor sztem később még nehezebb lesz, egy igazival összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!