Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek menjek el prostihoz?

Szerintetek menjek el prostihoz?

Figyelt kérdés
23 leszek nem sokára, de még szűz vagyok. Sehogy sem tudok lányokkal ismerkedni. Se a sulimban, se máshol nincs lehetőségem rá és nem is vagyok egy társasági ember. Neten vagyok mindenféle társkeresőn már jó sok éve, meg egyéb oldalakon is ismerkedem, de sehol semmi sem jött még össze. Nem is tartom magamat helyes fiúnak, nyílván, ha jóképű lennék már tapadnának rám a lányok, de ez sosem volt így. Ha így haladok tovább érzem, hogy még 30 évesen is szűz, kis tapasztalatlan vesztes maradok.

2012. szept. 3. 13:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

Tudod a prostit általában nem számolják,ha egy qrva lesz az első,és utána összejössz egy "igazi" csajjal ugyanúgy az lesz az első.

Ezzel nem oldasz meg semmit,magad csapod be.

2012. szept. 3. 13:13
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
ettől még ugyan olyan tapasztalatlan leszel.csak annyival vagy beljebb,hogy szexeltél már.
2012. szept. 3. 13:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Lehet, de már annyira vágyom a szexre, nem tudok koncentrálni sem normálisan a tanulásra sem emiatt. Na meg mi van, ha holnap elüt egy autó és nem tudom sosem átélni, amit manapság már egy 13 éves is megtapasztal.
2012. szept. 3. 13:17
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
akkor szopás van fiam
2012. szept. 3. 13:20
 5/13 anonim ***** válasza:

menj el nyugodtan valami igényeshez aki "beavat"

utána több lesz az önbizalmad is, meg gondolom nem fogod világgá kürtölni sem/vagy a leendő barátnődnek dicsekedni vele :) tapasztalat szerzés ennyi

2012. szept. 3. 13:21
 6/13 anonim ***** válasza:

23 éves vagy, semmiről nem maradtál még le. Ideje lenne eljárni szórakozni és ismerkedni, ez nem azon múlik hogy nézel ki. Ha körülnézel láthatod hogy aki akar barátnőt annak van is, mert tesz érte. Bekopogni nem fog az ajtódon soha egy nő hogy hé itt vagyok.

Vagy te úgy tervezted az életed hogy mindig prostihoz jársz majd? Elég gáz, alapvetően gond van a gondolkodásoddal.

2012. szept. 3. 13:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha elmész egy prostihoz, csak még szánalmasabb leszel, hidd el.
2012. szept. 3. 13:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem leszel szánalmas a prosti miatt... azért van annyi prosti, mert van rájuk kereslet... ha másoknak is lehet, neked miért ne? 2-3 kör egy jó csajnál, és tapasztaltabb, nyugodtabb leszel...
2012. szept. 3. 13:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Jajj naponta 2 ilyen kérdés van. Nehogy azt hidd, hogy kuriózum vagy, belőletek élnek a prostik.

A prosti sem fog a kis lelkeddel foglalkozni, és valljuk be rád nézve elég gáz lesz, hogy csak úgy jutsz szexhez ha fizetsz érte. Szóval ettől függetlenül vesztes maradsz, kihullasz a szaporodásért folytatott örökös harcból, ez a természet rendje.

Amúgy lesz@rjuk mit csinálsz, menjél bátran legalább ez az öröm jusson meg neked, hogy látsz egy pin@t élőben.

2012. szept. 3. 13:36
 10/13 anonim ***** válasza:

Az #8. hsz-el egyet értek.

Ha elmész hozzá, az nem jelenti, hogy célba értél, de legalább látsz a dvdrip-en, meg az xhamsteren kívül is p*nát. És akkor talán megérted, hogy nem is olyan nagy kunszt a dolog, és az önbizalmadat is növelheti. Én nem bántam meg... Ha ezt sem léped meg, akkor sztem később még nehezebb lesz, egy igazival összehozni.

2012. szept. 3. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!