Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak "barátok"? SEGÍTSÉG,...

Csak "barátok"? SEGÍTSÉG, NAGYON KELL TANÁCS!

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és van egy srác, aki nálam 1 évvel idősebb. Nagyon szeretem, igazán szerelmes vagyok belé. Régóta ismerem, már megcsókolt, és azt hittem komolyan vesz. Erre ma találkoztam vele, és azt mondta, hogy senkinek ne beszéljek róla, legyen ez barátság extrákkal... Nagyon csalódtam. Nagyon fáj. Nekem még sosem volt barátom, és én tényleg elveszteném vele, mert szerelmes vagyok belé, de nem így. Most csak arra gondolok, hogy nagyon gázos vagyok, és ezért nem akar a barátnőjének, csak úgy... Mit tennétek ebben a helyzetben?
2012. szept. 1. 23:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
JAAAJ nehogy elmondd neki. Sajnos az emberek nagytöbbsége úgy működik, hogy valami csak akkor kell, ha nem lehet az övé. Ha már kavartál vele, akkor valószínűleg tetszel is neki. Szard le a p*csába, komolyan! Ne keresd, ne foglalkozz vele, légy laza, ne érezze már, hogy ennyire oda vagy érte, legyen neked már önbecsülésed!! Mutasd meg, hogy egy értékes nő vagy, akivel nem szórakozhat, és nem használhat ki! Hidd csak el, úgy fog koslatni utánad, mint a kutyám, amikor eszek valamit.
2012. szept. 6. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!