Csak "barátok"? SEGÍTSÉG, NAGYON KELL TANÁCS!
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és van egy srác, aki nálam 1 évvel idősebb. Nagyon szeretem, igazán szerelmes vagyok belé. Régóta ismerem, már megcsókolt, és azt hittem komolyan vesz. Erre ma találkoztam vele, és azt mondta, hogy senkinek ne beszéljek róla, legyen ez barátság extrákkal... Nagyon csalódtam. Nagyon fáj. Nekem még sosem volt barátom, és én tényleg elveszteném vele, mert szerelmes vagyok belé, de nem így. Most csak arra gondolok, hogy nagyon gázos vagyok, és ezért nem akar a barátnőjének, csak úgy... Mit tennétek ebben a helyzetben?2012. szept. 1. 23:55
1/11 anonim válasza:
Elutasítanám, mert csak kihasználná a szerelmed, de ő nem érez semmit és nem vesz komolyan...
3/11 anonim válasza:
Próbálnék vele beszélni kicsit hatni rá hogy probáljuk meg komolyan. Ha nem jön össze akkor inkább hagyd majd lesz más aki komolyra tervez veled
4/11 A kérdező kommentje:
DE nem gondol bele, hogy miket mondd? Én mindjárt sírva fakadok, szörnyű érzés
2012. szept. 1. 23:59
5/11 anonim válasza:
Ő csak arra gondol, hogy milyen könnyen megkaphatna, és aztán ugyanolyan könnyen továbbállhatna, hiszen nem ígért neked semmit.
6/11 lila nyuszi válasza:
Megmondanám, hogy szeretem, de ha így áll hozzá akkor kerítek mást barátnak. Ha érdekled felébred benne valami, hogy elveszíthet.
7/11 A kérdező kommentje:
Elmondanátok neki, hogy szeretitek?
2012. szept. 2. 00:04
8/11 anonim válasza:
Én elmondanám... Tök ugyanilyen helyzetbe vagyok annyi más , hogy z a fiú belém 4 hónapja szerelmes én nemrég szerettem emg csak nem tudtam elmondani aztán lett barátnője akit nem szeret csak nem bírta egyedül... ahányszor találkoztunk csók lett belőle, aztán ezt leállítottam mert barátnője van ... de még msot is ha találkozunk harapdál ölelget puszilgat... jól esik de közbe rosszul érzem magam... főleg mikor kérdezik hogy együtt vagyunk és mondja h nem csak barátok... nekem ez is kissé barátság extrákkal amiben én nem vagyok benne... Én is megfogom mondani neki , hogy hagyjon békén ez így nem jó és keresek valakit akinek sokat érek... nem leszek pótlék mikor nincs ott neki barátnője... ezt tanácsolom neked is. ha csak épp kellesz neki hagyd a francba .Tudom most mit érzel és hogy nem hagyod. De jobb úgy , mint hogy játsszon az érzéseiddel...
9/11 anonim válasza:
Hú nagyon szar lehet, őszintés sajnállak, nem tudom mit tennék a helyedbe,de azt tudom, ha tényleg szeretsz valakit akkor nem könnyű elengedni, akár milye is :/ Szerintem ne menj bele ebbe a barátság extrákkal-ba, inkább várj, és ha együtt kell lennetek együtt lesztek majd, ha meg nem akkor jobb ha most vége lesz :/
10/11 A kérdező kommentje:
A nap minden percében rá gondolok :( És nem tudok haragudni rá, sőt biztos vagyok benne, hogyha látnám, ás átölelne, és megint megcsókolna én hagynám magam :( Nem tudok neki ellenállni...
2012. szept. 6. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!