Hány évesen volt az első csókotok? És az első alkalom? Hogyan történt, és milyen volt?
14 évesen, egy 16 éves sráccal.
Neten beszélgettünk, aztán megbeszéltük hogy egyik nap találkozunk barátilag (egy városban laktunk), egészen estig beszélgettünk, aztán amikor este egy padon ültünk, én meg elbambulva bámultam a holdat, a vállamra tette a karját. Tökre meglepődtem, úgyhogy felé fordultam, és abban a pillanatban lesmárolt. :DDD
Mondjuk, így visszagondolva átláthattam volna a helyzetet. Ő találta ki hogy üljünk le a késő esti telihold alá egy focipályai padra.. Tök egyértelmű.
A technikája jó volt (vagy hogy mondjam), tehát tapasztalt volt a gyerek, de nekem ő nem igazán jött be, meg a szájának annyira fura íze volt, hogy emlékszem utána sokszor eszembe jutott, és köpködni kezdtem tőle. :D
Kettő részre lehet osztani a dolgot.
Az első az 19 éves koromban volt szilveszterkor az akkori barátnőm lopott tőlem egy csókot, de aztán szakítottunk. Nem sokat jelentett.
A valódi amit én is szerettem volna, az 23 éves koromban. Bizony. Soha nem fogom elfelejteni :) Az a baj, ha én valakit szeretek, akkor nagyon. Emiatt nem is volt túl sok lány az életemben mert a szakítástól mindig rettegtem és próbáltam olyan lánynak bizalmat adni akiről tudtam, hogy ő is hasonlóképp érez irántam. Aztán persze mindig közbejött valami, de most konkrétan kettő lányról beszélünk. Nem is tudom. Az ölelés valahogy jobban hiányzik mint a csók.
15 évesen volt az első csók egy szilveszteri buliban egy csavoval :// :D aztan szex meg nem volt .
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!