Szüzesség elvesztésekor mit tegyek hogy kevésbé fájjon?
hát a fájdalom csökkentőktől általában megkábul az ember,és álmos lesz.
Csak lazulj el.ne steszelj rá.Ha elégé ellazulsz akkor nem fog annyira fájni.Ha idegeled magad,akkor nem tudsz kitágulni.
én egyáltalán nem féltem, nem is értem, miért kell felfújni ennyira a szüzesség elvesztése dolgot. Persze nem azt mondom, hogy akárkivel feküdj le; csak azt, hogy nem kell ettől a dologtól félni, ez az élet rendje, mindenki átesik rajta!
Nekem nem fájt, csak éreztem, hogy kicsit feszít - egy nyolc hónapja volt. Az osztálytársammal beszéltünk erről, ő azt mondta, hogy neki picit fájt. Szerintem embertől függ, hogy ki hogy érzi. (:
Ha meg ennyire félsz, szerintem még nem vagy rá kész..
Bár én nem készültem rá, csak úgy megtörtént - a barátommal, akivel azóta is együtt vagyunk, és hosszútávra tervezünk! (nem akartam soha ilyen nagy készülődést, gyertyafényt, különleges helyet..stb. nekem így volt tökéletes, a spontanitástól!)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!