Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ma jött meg a menzeszem....

Ma jött meg a menzeszem. Szombaton végre lefeküdhetnék a barátommal. Hogyan rövidíthetném le a vérzést?

Figyelt kérdés
Ma jött meg a menzeszem. Ez nem is lenne baj, de szombaton végre együtt tölthetném az estét a párommal és lefeküdhetnék, először. Van valami tippetek, hogy talán esély legyen rá, hogy addigra elmúljon a vérzés? Hallottam, hogy meleg vízben kell ülni, hogy felerősödjön a vérzés és, hogy a tamponnal 1,5 napot megspórolok (bár ezt nem nagyon értem). Tudom, hogy biológiailag nem lehet befolyásolni, de hátha mégis. Akármit kipróbálnék, hogy a szombat este felejthetetlen legyen. :$ L
2012. aug. 22. 09:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az az egyetlen dolog nyugtat, hogy pár hónapja náluk voltam de akkor is megvolt a menzeszem. Le akart fektetni de mondtam, hogy menstruálok. Azt mondta, hogy nem baj de én nem szerettem volna, úgyhogy nem történt semmi. Abban bízok, hogy most is így fog állni a dologhoz ha nem múlik el, mert tudja, hogy nekem ráadásul sűrűbben, 21 naponta van
2012. aug. 22. 10:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha márcsak pecsételő a vérzésed akkor annyira nem para, úgy mi is megesik, hogy pettingelünk (szex még nem volt), csak nem engedem neki orálisan:)
2012. aug. 24. 15:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Ez az!!! Elmúlt! Köszönöm mindenkinek a segítséget! Mind a 4 nap citromos vizet ittam. 1,5 l-hez 2 friss citrom leve. És meleg vízben ültem, hogy felgyorsuljon a vérzés. Még egyszer köszönöm mindenkinek az ötleteket! :))
2012. aug. 25. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!