Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdhetnék vele 2 hónap után?
ha nagyon akarod tedd meg. sőt nem tőlünk fog függni a választásod. ha akarok úgyis megteszed.
de ha nagyon akarod az én véleményemet is, hiszem feltetted a kérdést, a válaszom az, hogy még várj vele. fiatal vagy még hozzá.
az attól függ, hogy érzitek
amúgy meg mindenképpen ajánlom, hogy mielőtt lefekszetek, ismerjétek meg jól egymás testét pettingben, hogy tudjátok mit szeret a másik
de amúgy ez az időintervallum mindenkinél változó és nem lehet behatárolni csak így, főleg nem ennyi infóból
mindenesetre ha megteszitek, mindenképpen ügyeljetek a biztonságra!
16 éves srácnak 14 éves csaj.. sosem értettem ezeket az agybagyenge embereket. 17 vagyok de soha nem jönnék össze egy 14 éves KIS LÁNNYAL!!!!! a srácban van a hiba...nyomorék
Amúgy meg 14 évesen nem vagy meg szex nélkül?? dugjál csak majd 9-10 hónap mulva hivj meg a gyerek születésénél;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!