Tudom hogy hazudni nem szép, de miért legyek őszinte egy lánnyal szüzesség kérdésben?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom NEM SZABAD elmondani az igazat.2012. aug. 20. 21:00
1/10 anonim válasza:
ha tudod mit kell tenni akkor nem mind1?
2/10 Hanariko válasza:
DE ELSZABAD, SŐT EL IS KELL. Ezzel fölméred mennyire normális. Mert ha normáluis akkor elfogadja, ha meg nem, akkor annyit is ér...
4/10 anonim válasza:
Inkább mondd el, mert az első pár alkalommal valszeg gyorsan el fogsz élvezni, és esetleg rosszul jöhetsz ki a dologból.
Nyilván egy normális csaj ezen nem akadna fenn, ahogy korábban is írta valaki.
5/10 anonim válasza:
én is azt mondtam az elsőnek hogy már nem vok szűz és el is hitte igaz én 50percig bírtam kb néha jó lenne most is addig bírni de annyira kívánatos a barátnőm hogy nem bírom :D
6/10 anonim válasza:
Szerintem mond el... én is azt hazudtam hogy volt már dolgom sok nővel aztán ott ügyetlenkedtem a pózokkal meg nem bírtam túl sokáig és a barátnőm azt hitte hogy ennyire béna vagyok az ágyban... később már nem is nagyon várta hogy együtt legyünk ezt éreztem is és el mondtam neki hogy ő volt az első és az én szerencsémre megértő volt csak nem értette miért hazudtam neki. Azóta persze sokat fejlődtem és nincsenek ilyen problémáim :) én azt ajánlom mond el mert lehet hogy rosszul fogsz kijönni!! 20 év felett ciki már ha valaki szűz! de ha 16-7 éves vagy akkor semmi para..
7/10 A kérdező kommentje:
Ha 20 év felett ciki akkor nem mondom el.
2012. aug. 20. 23:38
8/10 anonim válasza:
20 év felett sem ciki, habár közönséges, primitív emberek körében lehetséges.
Egyébként, ahogy fentebb is írták, épp ezzel tudod lemérni mennyire normális a lány. Ha komolyan gondolja, esze ágában nem lesz kinevetni téged. Ne hazudj.
9/10 Hanariko válasza:
Ez most olyan mintha szabályok szerint akarnál élni.
Ha ciki akkor...
Ha nem ciki akkor...
Ha így, ha úgy... akkor ez meg amaz...
Így nem lehet!
10/10 anonim válasza:
Ha komolyan veszel valakit, aki azt írja, hogy "20 év felett ciki már ha valaki szűz!", akkor még éretlen vagy szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!