Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti hány évesen veszítették el...

Ti hány évesen veszítették el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés

Hol volt? Szerelemben? Jó volt?

Kort és nemet is! Előre is köszi! :)

17/F

2012. aug. 20. 10:07
1 2
 1/11 anonim válasza:
23%

18/f

én 17 en veszítettem el szó szerint

de nem tudom mi számít tènyleg annak mert elötte a szájával csinálta azelött meg a kezével...

ugyhogy amikor elvesztettem szinte már rutinos voltam xD

2012. aug. 20. 10:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen

Szerelmesen

jó volt, nem fájt, minden ment mint a karikacsapás

22/L

2012. aug. 20. 10:15
 3/11 anonim ***** válasza:

17 évesen

Szerelmesen,a barátomnál és jó volt,nem fájt.

2012. aug. 20. 10:17
 4/11 anonim válasza:
100%

Nem vagy elkésve! Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de nyilvánvalóan többek között erre is kíváncsi vagy.

14, s szar volt, arról nem is beszélve, hogy nem vagyok abban a korosztályban, amikor ez annyira általános volt, hogy 14 évesen. Te már abban vagy, tudlak is sajnálni titeket (komolyan!), nem akarlak diagnosztizálni, de úgy gondolom, hogy a kérdésed föltételéhez ez is hozzájárult, sajnos.

Remélem nem volt bántó, amit írtam...

24/F

2012. aug. 20. 10:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem, én még szűz vagyok és egyáltalán nem szégyellem, de van aki lenéz e miatt :(
2012. aug. 20. 10:26
 6/11 anonim ***** válasza:

én 16 évesen vesztettem el. szerelemben. jó volt, de az első perc kb nagyon fájt, és utána még egy fél évig fájt a behatolás utáni pár másodperc. barátomnál történt a dolog.

20/L

2012. aug. 20. 11:40
 7/11 anonim válasza:
0%
14 évesen egy házi buliban,teljesen józan voltam.Az egyik legjobb barátommal történt a dolog akibe mellesleg 1 éve szerelmes voltam..nem fájt,jó volt és nem is bántam meg.
2012. aug. 20. 14:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg fogsz lepődni.:) 14 évesen vesztettem el, úgy, hogy azóta együtt vagyok a fiúval. Számomra tökéletes élmény volt, nem fájt, teljesen ráhangolt. Egy szóval tökéletes! A másik dolog az, hogy szerintem ez nem kortól függ hanem hogy mennyire érzed magad érettnek. 21L
2012. aug. 20. 15:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolso: ilyeneket ne mondj, itt minden kis csokott agyu szornyen erettnek tartja magat mindenhez, mert ok "erettebbek a koruknal", aztan meg jonnek ide sirankozni, hogy jaj, terhesek e.
2012. aug. 21. 09:20
 10/11 anonim válasza:

16 évesen a barátommal szerelemből

elsőnek kicsit fájt de utána nem

jó volt mert olyannal történt meg akit szeretek

17/L

2012. aug. 21. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!