Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi ideig fáj, a szüzesség...

Mennyi ideig fáj, a szüzesség elvesztése? Lány vagyok

Figyelt kérdés
Van egy fiú és le akarok feküdni vele, mert szeretem és mert szeretném megerösiteni vele a kapcsolatunkat! Viszont kicsit félek, hogy milyen lessz!

2012. aug. 15. 01:05
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nekem picit fájt csak, és azt mondta a fiú, hogy ennyire szűk lánnyal nem találkozott, mint én. Véreztem picit, ugy 2 órán keresztül, de ez fél óránként teszem azt kb egy csepp. Utána még 4-5 alkalommal fájt,de azok picit jobban, mint az első :S
2012. aug. 15. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj vele, mert csak akkor érdemes valakivel lefeküdni, hogy biztos vagy benne, hogy akarod és egy kicsit sem félsz. Márpedig ha biztosan akarnád és nem félnél, akkor nem írtad volna ki ezt a kérdést!
2012. aug. 16. 07:54
 13/17 anonim ***** válasza:
15 évesen korai lenne, később könnyen lehet h megbánnád. nem javaslom ennyi évesen.
2012. szept. 13. 00:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Énis 15évesen vesztettem el és egyáltalán nem bántam meg!:) Viszont nekem egyáltalán nemfájt az első igazából alig éreztem valamit,de lehet hogy azért mert előtte sokszor ujjazott meg...
2012. szept. 13. 01:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát volt 1 bovli barátosnőm aki 26 évesen is szüz volt neki az első menet fájt aztán már nem de az elsö az állitólag fájt neki rendesen aztán amikor átszakadt neki akkor 1 kicsit vérzett neki nem olyan nagyon azt mondta hogy olyan érzés volt neki mintha valami bele folyt volna oda de utánna már nem fájlalta csak mig megvolt neki a szüzfala amit miután át törtem neki utánna rá 1 honapra kickedeltem mert egyszerüen xar volt mind barátnő mind értelmiségre és a sex is csak kinzás volt töle de ezt megelözöen mig megvolt a szüzfala ha csak megujjaztam is fájt neki nagyon utánna láthatóan márnem zavarta az ujjazás sem meg semmi szoval elvileg az csak 1x fájós de valszeg mindenkinél más.
2012. szept. 13. 01:13
 16/17 anonim válasza:
Nekem az első nem is fájt, és nem is véreztem.
2012. szept. 13. 01:34
 17/17 Döme06 válasza:
Szia! Énis 15 éves vagyok, a barátom 20.dik éves. Mindketten szűzek voltunk viszont mind ketten tudtuk hogy mükszik miként kell csinálni. Nem féltem egyáltalán az első együttléttől, ellazultam kellemes pezsgőfürdő mellett rózsaszirmok közt az ágyban (erről nem tudtam mind a barátom csinálta), elfeküdtem.. majd megtörtént aminek meg kellett egyáltalán nem fájt és még élveztem is kifejezetten és a barátom is. Nem véreztem, talán csak egy kis foltocskában.. De nagyon akartuk mind a ketten ezèrt ez nem volt nekünk akadály se kellemetlen. Úgy érzem mindent tudtam hogy mükszik èdesanyám minden barátomnál felvilágositott nem számitott mennyi idős voltam mindketten különböző nemüek vagyunk bármikor megtőrténhet. Ezzel egyet értek. Tedd meg a lépéseid terveid de csak ha tisztába vagy a dolgokkal és nem félsz. De ugy gondolom ha már kétségeid vannak hogy fáj, meg kellemetlen meg miként van ez, akkor ne vágj bele ebbe a dologba. Minél erösebben gondolsz arra hogy ne legyen semmi problem szex közben , annál jobban fog fajni. Mondom te döntésed a te tested senki nem tiltja meg de talán a szüleiddel kelene beszélned azzal aki megèrtőbb engedékenyeb ess szivesen beszél ilyen dolgokrol. Megmondod hogy kivánod a barátod mit lehet kezdeni ezzel? És ha felvilágosít vagy épp nem zavarja hogy te 15 évesen már elvesztenéd akkor csináld ahogy jol esik. Ennyit akartam hozzá füzni. Jó szórakozást és annyi még hogy az elsőt egy élményként éld meg ! Üdv döme
2016. júl. 21. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!