Megmondhatom a prostinak, hogy szűz vagyok, vagy inkább rosszat teszek vele?
Mielőtt kapnám a támadó válaszokat, egy hét múlva leszek 25 és egy igényes, kívánatos, lakásos lányra gondoltam. A kérdésem arra irányul, hogy ez a kor már egy prostinál is kiveri a biztosítékot és kiröhög vagy nagyon szánalmasnak tart majd emiatt, amivel az egész hangulat agyon lesz csapva, vagy inkább azzal járok jobban, ha megmondom őszintén és akkor nem lesznek nagy elvárásai?
Maszturbációnál elég sokáig képes vagyok visszatartani a magömlést és ha véletlenül mégis eldurranok, utána 1-2 perc múlva újra merev tudok lenni és ezt egymás után 6-8 alkalommal is ismételni tudom. Merevnek utána is merev maradok, de már nem jön sperma és nem is okoz örömet.
Ezt csak azért mondom, hogy szerintem nem vagyok az a kis bénázós szűz és anatómiailag is elég jól ismerem a női testet elméletben.
Miért röhögne ki? Szerintem látott már mást is...
Rengeteg ember jár prostituáltakhoz olyan dolgok miatt, amit a feleségével nem mer megbeszélni, kipróbálni.
Szerintem, ha elmondod, sokkal toleránsabban áll hozzád.
Sokkal rosszabb, ha menőnek próbálsz mutatkozni, aztán ideges vagy, nem megy, de akkor már nem lesz bátorságod elmondani, hogy miért...
Hangulatra ne számíts. Ez egy szolgáltatás, amiért fizetsz.
Figyelj... tudom, nem kérsz kioktatást, de talán az nem kioktatás, hogy leírom, hogy én hozzámentem egy férfihoz, aki 33 évesen vesztette el a szüzességét - velem, aki 31 voltam és rég nem szűz, bár kevés barátom volt.
25 évesen semmiről nem késtél le, hiába érzed úgy.
# 3: Attól még, hogy pénzért szexel ő is ember, tehát vannak érzései. Képzeld magad egy férfi prosti helyébe. Kivel szexelnél szívesebben? Kiszel Tündével vagy Megan Foxxal? Na ugye. A női prosti ugyanígy van vele. Mivel prosti a szexet szereti, ha a testedet kívánja, már jobb a hangulat.
# 4: Barátnő feelingnek hívják. Azért is írtam, hogy nem útszéli, hanem lakásos, igényes.
# 5: Azért kell k.rva, mert az biztos, hogy szexel a pénzemért, lesz amilyen lesz. Elég időt pocsékoltam már el az életemből arra, hogy vártam, hogy egy nő ingyen eljöjjön velem. Nincsenek nagy igényeim, én sem vagyok az a George Clooney, de azért egy öreg, girhes nőtől vagy egy fiatal 120 kilós pattanásostól azért többre tartom magam. Más meg még csak randi terén sem merült fel.
Én írtam korábban az online randis tippet.
Ha ennyire depressziós vagy amiatt hogy még nem voltál csajjal, akkor tényleg az a legjobb gyógyszer, ha meglátogatsz időnként egy szolgáltatót. 10e Ft/óra szokott az alap lenni, ebben 2 aktus van benne, extrák nélkül. Tényleg fotómodell alkatú csajokat kapsz ennyiért, ápoltak, kedvesek és készségesek a pénzért, de a lelkedre nem kíváncsiak, sőt ha gyengeségeidről beszélsz akkor fognak kreténnek tartani. Rosszlanyok.hu-t ajánlom a választáshoz.
Kur.vázás mellett azért kezdj el online is ismerkedni, persze csak hozzád hasonló adottsággal rendelkező csajoknál van esélyed, 2e Ft alatt meg van egy sütizés, 1e Ft körül egy kanpuccsiózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!