Mennyi ideig fáj, a szüzesség elvesztése? Lány vagyok
Szerintem még várj vele...
Ha megfelelő személlyel veszted el a szüzességed...gyengéd hozzád és oda figyel akkor nem fáj. Maximum kicsit kellemetlen,de kibírható. Van akinek vérzik van akinek nem. Mindenkinél másmilyen.
Hány éves a srác akivel együtt vagy? Idősebb nálad?
Szerintem még ne feküdj le vele. Mióta vagytok együtt?
Értem! :)
Hát ha egy éve már együtt vagytok akkor lehet róla szó... DE...-> :) Igazából vannak még rendes srácok is a világon és nem kell elítélni mindenkit a taplók miatt.
Mikor én 13 éves voltam akkor 19 éves volt a barátom. ez nem követendő példa!!! :) Így hozta a sors,de soha nem bántam meg! Nagyon rendes volt és fél évig együtt voltunk. Kezdtük megismerni egymás testét is ... kézzel kielégítettük egymást stb... aztán vége lett a kapcsolatnak,de lehet eljutottunk volna szép lassan a szexhez is. De nem bántam meg semmit és ez a lényeg :)
Még mindig csak azt tudom mondani,hogyha félsz tőle akkor ne tedd meg. Csak ha teljesen megbízol benne és nem félsz már az egésztől. Mikor már úgy érzed tökéletes lesz és minden aggodalom nélkül igent tudsz mondani szerintem az a legjobb. Nem szabad feszültnek lenni,mert az is gondot okoz majd és ez is okot adhat arra,hogy fáj az együttlét. Nem tudsz ellazul majd stb... :\ kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!