Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gáz az, hogy ha egy 17...

Miért gáz az, hogy ha egy 17 éves fiú még szűz? :/

Figyelt kérdés
Egy lány sem akar alapból barátkozni velem. De ha esetleg beszélgetünk ,,hosszabb" ideig és kiderül, hogy szűz vagyok, mert mindig megkérdezik, akkor utána egyik lány se áll velem szóba. Ha az is kiderül,, hogy még csókolózni sem csókolóztam az kiver minden biztosítékot. Azért vagyok még szűz, mert nem vtam még szerelmes, nem tetszettem egy lánynak se és még barátaim sincsenek így nem nagyon tudok kezdeményezni. Ha tetszek is majd egy lánynak akkor is szerelemben szeretném az 1. csókot meg a többit. De így, hogy minden lány gáznak tartja nem lesz esélyem. Mit tehetnék? :(

2012. aug. 12. 09:37
1 2
 11/19 Mimimke válasza:
Még én is szűz vagyok és szerintem nem ciki ha 1 17éves fiú szűz sőt nálam 1 +pont ;)
2012. aug. 13. 00:12
 12/19 jekyll-fan ***** válasza:

nem gáz =))

nekem volt olyan barátom aki 19éves lett márciusban, és febr.-ben csókolózott életében először (velem), és minden szempontból én vtam neki az első :D

2012. aug. 13. 11:02
 13/19 anonim válasza:
örülök hogy van még ilyen!:) én sosem jönnék össze olyannal aki már nem szűz. keress olyan lányokat akik méltóak hozzád. több esélyed van a boldog életre mint az átlagnak.:) nyugee
2012. aug. 13. 21:11
 14/19 anonim válasza:
Én pont ugyan így vagyok a pasikkal ha elmondom h szűz vagyok kinevetnek bár nekem volt már barátom meg csókolóztam is már és azért szakított velem mert szűz vagyok... Nos a kérdésedre visszatérve és válaszolva szerintem nem gáz aranyosnak tartom. 17/L
2012. aug. 17. 22:00
 15/19 Hanariko ***** válasza:
"én sosem jönnék össze olyannal aki már nem szűz" ez is elég rossz felfogás... ha valaki már nem szűz, az nem jelenti azt automatikusan hogy a fél város átment rajta.
2012. okt. 13. 14:55
 16/19 anonim ***** válasza:

" De ha esetleg beszélgetünk ,,hosszabb" ideig és kiderül, hogy szűz vagyok, mert mindig megkérdezik, akkor utána egyik lány se áll velem szóba."

Ez gáz.

"én sosem jönnék össze olyannal, aki már nem szűz."

Ez is gáz.

Te, ne aggódj, nem vagy gáz.

17/19 Hanariko ***** válasza:
*illetve hogy átment a fél városon
 18/19 anonim ***** válasza:

23 FFI- szűz...

Remélem a korosztályomban találok még értelmes embereket, értelmes lányokat.

2012. okt. 13. 15:32
 19/19 anonim ***** válasza:
16 f vagyok, szűz, és képzeld, büszke vagyok rá! Eddig volt nemegy barátnőm, utolsóval el is veszthettem volna ha akarom, de nem tettem, mert úgy gondoltam nem méltò hozzá. Egyszer veszted csak el életed során szal nem árt végiggondolni h kivel, 1 szó mint 100 egyáltalán nem gáz :)
2012. okt. 14. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!