Miért gáz az, hogy ha egy 17 éves fiú még szűz? :/
Szerintem nem gáz,nem volt barátom,szűz vagyok és még nem csókolóztam.
Sőt nálam előny lenne. 16/L
egyáltalán nem gáz:D de honnan szedsz lány barátokat mikor nincsenek is barátaid? :o am meg te is rossz helyen keresgélsz, a ribancok között.
és hülyeség hogy minden lány gáznak tartja, a legtöbb értelmes lány szemében jó pont:)
"Egyátalán nem gáz. Attól hogy a többi lány ismerősöd hülye liba és szerintük már az is ciki ha valaki 14 évesen szűz az nem jelenti azt, hogy neked szégyenkezni kéne"
Eddig jó, kedves első, itt meg is álhattál volna. Nem kell átesni a ló másik oldalára...
Attól, hogy valakinek 14 évesen van kapcsolata, netán le is fekszenek, nem biztosíték, hogy kiégjen... Sőt: Nem mindenki olyan gyökér, hogy cikiség, divat, társadalmi elvárások alapján szexeljen.
Ez mind általánosítás...
Amúgy meg 17 évesen nem ciki a szüzesség, ha átlagolnánk, ki mikor veszti el, kb ez a szám jönne ki.
De mindenki maga érzi, nem birkák vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!