Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gáz az, hogy ha egy 17...

Miért gáz az, hogy ha egy 17 éves fiú még szűz? :/

Figyelt kérdés
Egy lány sem akar alapból barátkozni velem. De ha esetleg beszélgetünk ,,hosszabb" ideig és kiderül, hogy szűz vagyok, mert mindig megkérdezik, akkor utána egyik lány se áll velem szóba. Ha az is kiderül,, hogy még csókolózni sem csókolóztam az kiver minden biztosítékot. Azért vagyok még szűz, mert nem vtam még szerelmes, nem tetszettem egy lánynak se és még barátaim sincsenek így nem nagyon tudok kezdeményezni. Ha tetszek is majd egy lánynak akkor is szerelemben szeretném az 1. csókot meg a többit. De így, hogy minden lány gáznak tartja nem lesz esélyem. Mit tehetnék? :(

2012. aug. 12. 09:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Egyátalán nem gáz. Attól hogy a többi lány ismerősöd hülye liba és szerintük már az is ciki ha valaki 14 évesen szűz az nem jelenti azt, hogy neked szégyenkezni kéne. Te gondolkodsz jól. És te is fogsz jobban járni. Ők már 15 évesen kiégnek, szerelem nélkül együtt voltak már a fél várossal. És ezt nagyon menőnek gondolják. Te viszont biztos találsz egy normális lányt, aki szeretni is fog.
2012. aug. 12. 09:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz,nem volt barátom,szűz vagyok és még nem csókolóztam.

Sőt nálam előny lenne. 16/L

2012. aug. 12. 09:46
 3/19 anonim válasza:
0%
nem gáz, mert az légnemű, inkább ciki
2012. aug. 12. 09:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem gáz:D de honnan szedsz lány barátokat mikor nincsenek is barátaid? :o am meg te is rossz helyen keresgélsz, a ribancok között.

és hülyeség hogy minden lány gáznak tartja, a legtöbb értelmes lány szemében jó pont:)

2012. aug. 12. 10:23
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz én is ugyan ebben a cipőben járok tesó!:D 18/F
2012. aug. 12. 10:23
 6/19 anonim ***** válasza:
26%
Nem olvasod a hozzászólásaimat ebből kifolyólag veled is közlöm a sajnálatos tényeket, hogy a gáz bizony egy halmazállapot.
2012. aug. 12. 10:43
 7/19 anonim válasza:
0%
Hát nekem 14 évesen még nem volt barátnőm és már kezd kicsit kellemetlenné válni <:D Mégis szerintem 17 évesen ez már siralmas.
2012. aug. 12. 10:45
 8/19 anonim ***** válasza:
97%
siralmas az any@d
2012. aug. 12. 10:48
 9/19 anonim ***** válasza:
58%

"Egyátalán nem gáz. Attól hogy a többi lány ismerősöd hülye liba és szerintük már az is ciki ha valaki 14 évesen szűz az nem jelenti azt, hogy neked szégyenkezni kéne"

Eddig jó, kedves első, itt meg is álhattál volna. Nem kell átesni a ló másik oldalára...

Attól, hogy valakinek 14 évesen van kapcsolata, netán le is fekszenek, nem biztosíték, hogy kiégjen... Sőt: Nem mindenki olyan gyökér, hogy cikiség, divat, társadalmi elvárások alapján szexeljen.

Ez mind általánosítás...

Amúgy meg 17 évesen nem ciki a szüzesség, ha átlagolnánk, ki mikor veszti el, kb ez a szám jönne ki.

De mindenki maga érzi, nem birkák vagyunk...

2012. aug. 12. 11:32
 10/19 anonim ***** válasza:
Látod, az egészben egyébként pont az a gáz, hogy sok lány cikinek tartja ha valaki szűz, és olyanokkal akarják csinálni akik minden más lányt megkefélnek, bezzeg ha meg a barátjuk megcsalja őket, akkor meg jön a dráma.... ennyi, egyébként most őszintén, szerintem te sem dugnál szívesen olyan lányt, aki csak azért menne bele a dologba mert hogy nem vagy szűz, amúgy ez meg egy olyan dolog hogy van példa arra is hogy valaki soha nem tanulta a kőműves szakmát, és mégis egy hatalmas kastélyt tervezett és meg is építette, tehát még az is lehet hogy veled az életük legnagyobb élményét vesztették el....
2012. aug. 12. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!