Szerintetek milyen lehet egy húsz éves szűz?
Megismerkedtem egy húsz éves lánnyal, aki nagyon kedves, helyes, aranyos és egyáltalán nem olyan mint a mostani húsz évesek. Kiderült róla hogy szűz, amit kicsit furcsállok, mert általában az ilyen lányokat már rég meghúzták.
Most tőletek kérdezem, hogy szerintetek egy ilyen lány miért marad szűz ennyi idős koráig? Ti leállnátok egy ilyen lánnyal? Melyik korosztály való neki jobban (idősebbek a tapasztaltság miatt, vagy fiatalok az újszerűség miatt?) Mennyire éreznétek felelősnek magatokat ha ti feküdnétek le vele először?
Kort is írjatok, mert érdekel hogy ki hogy látja a dolgot, de tapasztalatokat is megoszthattok.
Köszi!
Én figyelnék rá, ha nekem adná magát.
19F
Nem tudom, miért marad szűz ennyi idős koráig.
Leállnék vele, ha valamennyire komolyan gondolnám, nemakarnám átbaszni.
Korosztály? Mittudomén.
Ha nem akarnám kihasználni, vagy ő akarná velem elveszteni kapcsolat nélkül, akkor nem érezném felelősnek magam. Ha csak azért elvenném a szüzijét hogy dicsekedjek vele akkor igen.
26/f bi srác vagyok, és vettem már el szüzit
A szüzesség nem halálos kór. Csak szólok.
Ezen felül létezik még néhány emberben tartás. Valaki csak akkor él nemi életet, ha kialakul egy komoly párkapcsolata.
Nem hiszem el, hogy ilyen kérdéseket kell olvasni. Nincs lejjebb.
Kedves Kérdező! 21 éves szűz lány vagyok. Elvileg szép, vagyis mindig leszólítanak srácok. Nem egyszer találkoztam már ezzel: "egy ilyen lány miért marad szűz ennyi idős koráig?" És elég rosszul tud esni.
Sokan sajnos tényleg úgy kezelik ezt, mint egy betegséget. Pedig csak annyit jelent, hogy nem talált még magához illő párt. És nem azon múlik, hogy szép-e vagy sem. Nálunk az osztályból a legcsúnyább lány vesztette el először a szüzességét.
Én részemről örülnék neki, ha találnék olyan pasit ( mindegy hogy szűz-e vagy sem), aki nem von le ebből következtetéseket, és még talán örül is neki kicsit, hogy "egy ilyen lány" csak az övé.
Felelősség pedig nincs benne. 20 éves lány már nem akar szűz lenni és el tudja dönteni, hogy mit akar. Az ő felelőssége ha rossz embert választ, nem a tied.
Egy picit fura nekem is a szitu. Ez attól függ, te mennyire vagy türelmes. Mert valószínűleg, a szexre nem 2-3 nap után kerül majd sor.
Én 27 éves vagyok 10 év élek szexuális életet. Fél éve nincs semmim nem gond. Nem lételemem a szex, DE ha már van egy párom s eltelik 3-4 hét folyamatosan csók, simogatások tengerében, de az aktus elmarad az már fizikai szenvedést okozna. Egy idő után biztos felrobbannék vagy nem tudom... Max 1 hónapot bírnék ha heti 4-5 alkalmat találkozunk, ha a bizalom addigra sem alakul ki, akkor jobb külön.
Visszatérve a kérdéshez:
"Melyik korosztály való neki jobban (idősebbek a tapasztaltság miatt, vagy fiatalok az újszerűség miatt?)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!