Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek milyen lehet egy...

Szerintetek milyen lehet egy húsz éves szűz?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy húsz éves lánnyal, aki nagyon kedves, helyes, aranyos és egyáltalán nem olyan mint a mostani húsz évesek. Kiderült róla hogy szűz, amit kicsit furcsállok, mert általában az ilyen lányokat már rég meghúzták.

Most tőletek kérdezem, hogy szerintetek egy ilyen lány miért marad szűz ennyi idős koráig? Ti leállnátok egy ilyen lánnyal? Melyik korosztály való neki jobban (idősebbek a tapasztaltság miatt, vagy fiatalok az újszerűség miatt?) Mennyire éreznétek felelősnek magatokat ha ti feküdnétek le vele először?

Kort is írjatok, mert érdekel hogy ki hogy látja a dolgot, de tapasztalatokat is megoszthattok.

Köszi!

2012. aug. 11. 01:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szemely szerint az szamitana, hogy vonzodunk-e egymashoz, jol erezzuk-e magunkat egyutt es egy hullamhosszra tudunk-e kerulni. Nem ez lenne a lenyeg egy parkapcsolatban?!

Persze a szex is resze a dolognak (egy nagyon kellemes es fontos resze), de az elejen az szamit, hogy jol kijovunk-e, neadjisten egymasba tudunk-e szeretni... a szex meg majd ugyis alakul, izgalmas lenne egyutt kitapasztalni a dolgokat. Nem oszt, nem szoroz, hogy szuz meg, maximum picit lassabban, ovatosabban, nagy odafigyelessel kell haladni az elejen.

Hogy milyen korosztaly illene hozza? Szerintem ertelmetlen a kerdes... az valo hozza, akivel jol erzi magat es kolcsonos a szimpatia.

26/F

2012. aug. 11. 11:48
 12/18 anonim válasza:
Miért olyan furcsa ha létezik még egy normális lány , aki nem ribanc és nem fekszik le mindenkivel??? Várja az igazit. Meg kéne becsülnöd nem ilyen idióta kérdéseket kiírni.
2012. aug. 12. 01:39
 13/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem furcsa, inkább szokatlan, de ahogy azt már kifejtettem mások hozzáállására és véleményére vagyok kiváncsi, úgy hogy felesleges leszólni a kérdést.
2012. aug. 12. 07:52
 14/18 anonim válasza:
Én 18 vagyok..és szűz vagyok..nem adom oda magam 3 hónap után mert idáig egyik pasim sem volt az igazii..én megvárom az "igazit" akivel télleg jó és...úgy érzem h jó igen ennek nem arra kellek csak..Szerintem ő is hasonló kép van ezzel és örülj neki :) hogy nem mindenkivel feküdt össze !!
2012. aug. 12. 18:06
 15/18 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.
2012. aug. 16. 01:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor elárulok egy nagy titkot: minden pasinak CSAK ARRA kelletek majd
2012. aug. 16. 01:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem megbecsülendő egy ilyen lány. Sőtt főnyeremény, hisz így legalább tudod hogy erkölcsös és semmiféle képpen sem lotyó. De lehetőleg ne játszadozz vele...
2012. aug. 23. 16:06
 18/18 anonim válasza:

Az, hogy miért szűz még? Egyszerű: szimplán nem találkozott még olyannal akinek odaadta volna magát.

Nem kell ehhez egy lánynak sem rondának, sem visszataszítónak lennie, lehet gyönyörű, és kívánatos akivel pasik százai jönnének össze, de ha ő egyiknél sem érezte azt, hogy igen, én vele akarom, akkor szűz marad és ennyi.

Mindennél jobban becsüld meg ezt a lányt!

2013. jan. 12. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!