Hány éves kortól válik cikivé egy fiúnál ha még szűz?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 13:28
3/18 anonim válasza:
Ezt te tudod, amikor készen állsz rá, akkor elveszted majd, nem kell siettetni, nem leszel tőle jobb ember!
4/18 anonim válasza:
szerintem aki 20-on felül még az kicsit ciki
6/18 anonim válasza:
Szerintem akkor válik cikivé, amikor te már úgy érzed, de ha 30 évesen még szűz vagy akkor varázslóvá válsz :D
7/18 Mókusgyilkos válasza:
ha az életedet a pcnek szenteled akkor halálod után meg a mátrixban születsz ujjá XD
varázsló vagy mentalista ? :D nem egészen m1 h kanalakat hajlítgat v felgyújtja azt.
8/18 anonim válasza:
Nekem akkor vált cikivé, amikor 21 éves koromban kinevettek a saját lány osztálytársaim. El is mentem egy prostihoz. De már amúgy is nagyon kanos voltam, a lányok csak rátetőztek a dologra.
9/18 anonim válasza:
3.......na jó...talán 24 en felül már egy kicsit ciki
10/18 A kérdező kommentje:
Akkor jó, én most 18 vagyok, kicsit kezdem annak érezni, de ezek szerint nem az
2012. aug. 5. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!