25 éves szűz lánynak van esélye egy orvossal?
Én ugyanezt éreztem tavaly.
Az én orvosom sebész de évek óta teljesen ki vagyok készülve tőle pedig nem is olyan jó pasi. Ez pszicológia. Aki segít az embernek, megmenti az életét stb abba mindenki "belezúg" mert ezt a fajt segítséget nem tudod máskén meghálálni ezért az agy elkezd érzelmeket táplálni felé pedig alavetően ha egy kocsmában lánád civilben nem érdekelne az ember.
A fehér köpeny sokat tesz pláne ha törődik is veled. de ez neki a munkája a nevedet se jegyzi meg.
Én lefeküdtem az orvosommal, nagy hiba volt. A vágy nem enyhült viszont őt már nem érdeklem..
Tudtam jól hogy nem lesz belőle semmi komoly és nem is akarom mert közben a "randik" és találkák alatt rájöttem h egy igazi f***.
Most meg csak emésztem magam mert egy olyan emberre vágyok aki már lesz**r de nekem mégis kell és elérhetetlen, esélem sincs többé mert ezekután sose fog komolyan venni.
Másik orvost is kellett keresnem, miután lefeküdtem vele és tudom hogyan issza le magát aztán operál másnaposan, nem mernék a műtőasztalra feküdni ugy hogy ő az orvos.
LÉNYEG A LÉNYEG.... Ne szúrd el! Inkább legyen egy jó orvosod akiben megbizol és elégedj meg azzal h akkor látod amikor a kórházba mész hozzá minthogy kereshess mást és továbbra is emészd magad miatta, de még megalázva és nyomorultul is érezd magad pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!