Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 éves szűz lánynak van...

25 éves szűz lánynak van esélye egy orvossal?

Figyelt kérdés
25 éves szűz lány vagyok, eddig valahogy nem igazán vonzott a szex, de megismertem egy férfit, aki mellesleg az orvosom, belgyógyász, 17 év van köztünk és nős, nem tudom, hogy van-e gyereke. Több alkalommal találkoztam vele az elmúlt időben a rendelőben és már csak rá tudok gondolni, éjjel-nappal ő jár a fejemben, óriási nemi vágyat érzek, egy hete ujjazom magam (előtte még sosem, csak csókolóztam), nagyon szenvedek, úgy érzem, hogy vele akarom az első együttlétet eltölteni. Komoly kapcsolatot nem szeretnék, sem tönkretenni a házasságát, de nagyon kívánom testileg, mellette biztonságban érezném magam első alkalommal. De mégis hogy adjam a tudtára? Elveszíteni, mint orvost sem szeretném. Más férfinál nem érzek ilyen vágyat.

2012. aug. 6. 20:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Próbálkozz be nála!

(egyébként csak azért mondom, mert ha a felesége megver, akkor lehet esélyem nálad, mivel én baleseti sebész vagyok, te pedig gerjedsz az orvosokra).

Viccet félretéve, finoman, női praktikákkal tudathatod vele, hogy tetszik neked, ami még félreértésnek is elmegy, ha éppen nem akar téged, így nem veszíted el, maximum elnézést kérsz, ha félreérthető voltál.

2012. aug. 7. 01:55
 22/35 anonim ***** válasza:
88%

A bosszúszomjas megcsaltaknak és a simán prűdeknek pedig üzenem: Egy félrelépéshez KÉT ember kell. Szép is lenne, ha hisztirohammal vagy ököllel, attól függően, hogy férfiről vagy nőről van szó kéne elhessegetni azokat, akik bepróbálkoznak a párjainknál. Felnőtt emberek vagyunk, önálló akarattal. Senki nem a tulajdona senkinek. Ráadásul nem ősközösségben élünk, ahol ilyen megtépős erkölcsös lányok és arconverős alfahímek uralkodnak.

Többet ésszel, mint erővel. Ha valakit megcsalnak annak sok oka lehet, de mindig OKA van és ezen okoknak csupán EGYIKE az, amikor a párja szimplán szemét (értsd: szoknyapecér vagy ribanc). Tehát nem a harmadik felet kell hibáztatni érte. Tudom, sokkal könnyebb, mert a párjukkal szemben sokan elfogultak, de gondoljuk azért többször végig, mielőtt ítéletet mondunk.

2012. aug. 7. 01:56
 23/35 anonim ***** válasza:
Csak nem a Doktor House(al)akarsz kef+élni ? :D
2012. aug. 7. 08:58
 24/35 Dionsyia ***** válasza:
Doktor House mikor volt valaha kedves? :)
2012. aug. 7. 10:59
 25/35 anonim ***** válasza:
Szia! Olvastam a kérdésed, velem ugyan ez volt a helyzet, de részleteket nem irhatok le mert nem tudhatom, hogy ő is olvassa e ezt. Ő nem orvos más a foglalkozása, egy pár évvel még idősebb is tőlem, ugyan ezt éreztem mint te teljesen csak már nem voltam szűz előtte sem. Lépést tettem felé, pedig tudtam, hogy családja van de nem érdekelt semmi sem. Azóta találkoztunk többször is. Valahogy felhozhatnád neki a dolgot, hogy szeretnél vele ismerkedni valahogy add tudtára a dolgot. vagy szoktatok beszélgetni? ismered ? Egyébként itt hátrány az, hogy szűz vagy és ő lesz neked az első azzal pedig tisztában van, hogy rá fogsz emlékezni. Bár attól lehet belemegy ugyan úgy, mivel fiatal vagy és valószinűleg vonzóbb mint a felesége és elég nagy esély van, hogy gyerekei is vannak.
2012. aug. 7. 12:26
 26/35 anonim ***** válasza:
Utolsó, ropppppant büszke lehetsz magadra! Biztassátok csak tovább a kicsikét, így van!
2012. aug. 7. 13:13
 27/35 anonim ***** válasza:
Nem vagyok büszke de ez az ő dolga
2012. aug. 7. 13:27
 28/35 anonim ***** válasza:
14%

Isten nem bottal ver, hanem ilyen nyomorúságos ri*ancokkal!!!!

Amíg a felesége mos, főz, takarít rá, addig te meg kura*od magad vele.

Gratulálook! csodálkozol hogy még szűz vagy ??????

2012. aug. 7. 23:06
 29/35 anonim ***** válasza:
Vagy ilyen értelmi fogyatékosokkal mint amilyen te vagy.
2012. aug. 7. 23:39
 30/35 anonim ***** válasza:

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`...

2012. aug. 10. 02:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!