25 éves szűz lánynak van esélye egy orvossal?
Te jól vagy??
Egy nős embert aki mellesleg családapa is??
Képes lennél belerondítani egy házasságba, csak mert neked kúr*atnékod van???
10. tetejéről dobnálak ki az tuti biztos..
(Mehet a lepontozás)...
20L
Helyes a pozitív hozzáállásod ami sikerre visz.
amúgy előző vagyok
És kedves előző, van ötleted, hogy mégis hogy adjam a tudtára, hogy tetszik?
Mellesleg, aki azt írta, hogy családos ember, az olvassa már el rendesen, amit írtam... nem tudom, hogy van-e gyereke. De lényegtelen, mert nem komoly kapcsolatot szeretnék!
oké , félreolvastam hogy családos. de akkor is????
nem komoly kapcsolat..de rendes vagy, csak azt akarod hogy megcsalja a feleségét. remélem egyszer az életbe téged még nagyon csúnyán megfognak csalni egy 5-10 éves kapcsolat után, meg kihasználnak. és védekezzen azzal a csaj, hogy csak szűz volt, és k*hatnékja volt..tuti nem fog fájni és szarul esni..
bár ezzel a felfogással neked normális kapcsolat?????
Ezzel tisztában vagyok, viszont most először nem tudok uralkodni az érzéseimen...
A férfiak nagy része félrelép, de az nem jelent nekik sokat és visszamennek a feleséghez. Az orvosoknak pedig ott vannak a nővérek. Nem hiszem, hogy én vagyok az első, aki nős emberrel kezdene.
Ne oltogassátok már szegény lányt. Azt, hogy egy ember kihez vonzódik szexuálisan, azt nem tudatosan választja, hanem csak úgy jön. És attól, hogy a doki nős, attól még FÉRFI és lehet, hogy tök szexi. Amúgy nem megbántani akarom a kérdezőt, de ha én 25 évesen szűz lennék, akkor már kb. mindenkire rágerjednék...
Amúgy meg mindegy, hogy mit csinál, mert az a férfi döntése, hogy megcsalja a feleségét, vagy sem. Ha belemegy ebbe, akkor valószínűleg nem ez az első eset, tehát nem a kérdező fogja szétrombolni a doki házasságát, ha nem megy bele, akkor meg úgysem történik semmi "rossz". Amúgy meg mindenkinek joga van küzdeni azért, amit szeretne. És ti meg itt oltogattok egy csajt, aki még szűz, amikor egy csomó ribanc rohangál az utcán. És úgy csináltok, mintha ő lenne az első nő, aki házas emberre vetett szemet.
Férre ne értsetek és nem támogatom ezt a dolgot, de el sem ítélem, mert minden csak attól függ, hogy milyen szemszögből nézzük.
Amúgy szerintem a doki nem fog belemenni..., hogy a kérdésre is válaszoljak.
Háááát, a normális, nem életunt, kiégett orvosok mindenkivel elég kedvesek.
Én is kezdtem már gyanakodni az enyémre, hogy nem homár-e ?
Szóval abból egyáltalán nem következik, hogy személyesen te érdekled valamennyire is, egy ilyen projektre meg főképp.
Az egy viszonylag nagy tévedés, hogy az orvosok naphosszat az ápolókat dugják!
Azt viszont megértem, hogy nem egy kezdővel szeretnél kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!