Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Ti várnátok házasságig...

Lányok! Ti várnátok házasságig a szexszel?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy összejönnétek egy fiúval és elmondaná, hogy ez neki mennyire fontos (a vallása miatt (keresztény)), hogy csak házasság után feküdjetek le. Kibírnátok? Vagy járnátok-e egy ilyen fiúval?

2012. júl. 25. 15:22
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
35%

Nincs szebb es meghittem dolog annal amikor ket ember egymasnak adhatja magat teljessen öszinénten tisztán.

Nem kell elszámolni az exekkel kivel, hogy, mi volt. Nincs osszehasonlitás igy nem tudja az ember mirol maradt le ami jobb is.

Nekem 2 ev utan a ferjem volt az első neki pedig én, igaz majdnem kivártuk az esküvőt elötte pár héttel voltunk eggyütt. Érdemes volt várni mert igy jol megismertük egymást és szabad volt a kapcsolat nem kötött a szex.Aztán esküvő után belehuztuk bepotoltuk a két évet bőven.Számomra ő a világ legjobb szexje. Hogy honnan vagyok benne biztos? nem tudom de nem is akarom tudni.Lehet van jobb szebb izgalmasabb de nekem ő a legjobb. 40 nő ( az én fiatalkoromban is ritkaság volt hogy valaki szüzen ment férjhez)Nemhogy örülne egy lány annak nem csak arra kell a fiunak hanem a lelket akarja először szeretni és utána csak a testén ritka az ilyen férfi ember aki nem ösztönei után szalad és csak azt akarja kielégiteni.Szerintem ne várj ne foglalkozz ezzel a fiuval nem hozzád valo neki egy olyan lány kell aki ettől megtisztelve érzi magát.

2012. szept. 19. 14:33
 52/60 anonim ***** válasza:
48%

Nem, semmiképp.

Nekem fontos a testi kapcsolat is, várakozni meg alapból utálok.

A jelenlegi párom vette el a szüzességem. Nem vagyunk összeházasodva, lehet, hogy soha nem is fogunk. És nem ő az egyetlen, akivel lefeküdtem (volt egy időszak, mikor külön voltunk, nem vontam meg magamtól a dolgokat. Ez van. Valakinek a papír, meg a Jó Isten a fontos, valakinek meg hogy a természetes igényeinek is eleget tegyen, ezáltal kiegyensúlyozott legyen. Csak tiszteletben kell tartani a másik álláspontját.)

2012. nov. 10. 18:48
 53/60 anonim válasza:
52%
csak egy kérdés: te veszel úgy cipőt hogy nem próbálod fel előtte?;D
2012. nov. 10. 22:22
 54/60 anonim ***** válasza:
50%
Az ember egy tars akit szeretunk nem cipo nem eszkoz Hany embert latok aki nek csak a szex resze megy a kapcsolatnak az un baratsag extrakkal.Szomoru a szivem es csovalom a fejem ha ezt hallom Az ember lealacsonyodik arra a szintre hogy a sajat szugsegleteit tartja a legfontosabnak az alapnak.Hol van a feltetel nelkuli szeretet a huseg es az oszinte parkapcsolat.??
2012. nov. 11. 16:04
 55/60 anonim ***** válasza:
53%

Egy őszinte párkapcsolatba beletartozik a szex is.

Az, hogy pusziszkodunk, fogjuk egymás kezét, és nevetgélünk, és ennyi, az 14-15 éves korban talán kimeríti a párkapcsolat fogalmát (bár az együttjárás találóbb kifejezés.)

Felnőtt embernek egy kapcsolatban többre van szüksége, mint hogy egymás ölébe ülnek, és viháncolnak... Nem a gimiben vagyunk...

És attól még lehet feltétel nélkül szeretni a másikat, hogy testileg is közel kerül hozzá... Sőt, akkor lehet igazán.

Aki ezt nem tudja elfogadni (hogy a másik nem fojtja el a vágyait egy kapcsolatban), ott valami nem működik jól...

2012. nov. 11. 17:03
 56/60 anonim ***** válasza:
61%

Sajnos a legtobb ember a szexel kezdi es csak utana jon talan a tobbi De sokszor csak az marad.

Nem azt allitom nem kell vagy nem jo a hazassag elotti szex de jol meg kell gondolni kivel es mennyi ido mulva.

Nem jobb eloszor megismerni egymas lelket es csak utana a testet?

Foleg a nagyon fiatalok kamaszok mar 15 -16 evessen szexelnek Hol van ott a parkapcsolat lenyege?

Ha ket felnott talakozik mindketten szabadok sok idejuk vahn egymast megismerni lelkileg hetek honapok es csak utana testileg. Sajnos ez nem igy van

2012. nov. 11. 17:32
 57/60 anonim ***** válasza:
32%

Nem. Nem szeretnék zsákbamacskát venni. Nekem fontos a jó szex, igényem van rá. Ha utána derül ki, hogy nem passzolunk az ágyban, az elég necces...

24N

2013. máj. 21. 17:23
 58/60 anonim ***** válasza:
46%
Semmiképp! Szerintem ez egy BAROMSÁG. Ismétlem, szerintem.
2013. máj. 21. 17:30
 59/60 anonim ***** válasza:
62%
És ne pontozzatok már le! VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS volt a kérés...
2013. máj. 21. 17:55
 60/60 anonim válasza:
29%

na lepontozhattok engem is!

Az en velemyenyem, h egy kapcsolatban a sex 50% szerepet jatszik, ha nem mukodik, a kapcsolat se fog!

Tehat, en se varnek hazassagig a szexszel!

28/N

2013. aug. 10. 13:05
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!