Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Ti várnátok házasságig...

Lányok! Ti várnátok házasságig a szexszel?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy összejönnétek egy fiúval és elmondaná, hogy ez neki mennyire fontos (a vallása miatt (keresztény)), hogy csak házasság után feküdjetek le. Kibírnátok? Vagy járnátok-e egy ilyen fiúval?

2012. júl. 25. 15:22
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
79%

Nem várnék. Nem vagyok vallásos, ezért nem is látom értelmét. De ha mindkettő ugyanabban hisz, akkor persze nekik ez egyértelmű.

22/L

2012. júl. 30. 15:58
 42/60 potyike ***** válasza:
82%
Volt olyan pasim a férjem előtt,akinek olyan volt a farka mint a hüvelyk ujjam.Jól befürödtem volna.A férjemet is kipróbáltam és maga a csoda 26 éve,3 gyerek,unokák.NEM VOLTAM HÜLYE,HÁLA ISTENNEK
2012. júl. 30. 16:04
 43/60 anonim ***** válasza:
0%
szentfazék
2012. júl. 30. 16:22
 44/60 anonim ***** válasza:
50%

neki ez a feltétele(nincs szex házasság előttig)

akkor nekem is lenne gy feltételem.. a házasságig bárkivel lefeküdhetek :D lehet,hogy ez ,hülyén hangzik .. de! ez emberi szükséglet..amire nekem szükségem van :)

2012. júl. 30. 23:33
 45/60 anonim ***** válasza:
39%
ribanc :-D
2012. júl. 30. 23:53
 46/60 anonim ***** válasza:
65%-os véleményével nem kell foglalkozni, úgyse jó neki senki xDxD:D
2012. júl. 31. 08:48
 47/60 anonim válasza:
62%
Biztos, hogy nem. Túl rövid az élet:D
2012. júl. 31. 13:59
 48/60 anonim válasza:
41%

Hol marad ma már a tisztesség?

Férfiak!-ez nektek már tényleg nem számít?

2012. júl. 31. 20:36
 49/60 anonim ***** válasza:
100%
48 Hiába számítana nekik. Egyrészt, ők sem szüzek. Másrészt, már nem tudják "kötelezni" a nőt erre. A családi kapcsolatok topikban már többen is panaszkodtak arra, hogy lassan házasodni sem akarnak a nők, örülhet a pasi, ha egyáltalán hozzámegy.. és nem egyedi példa..
2012. aug. 1. 08:08
 50/60 anonim válasza:
55%

Keresztény párkapcsolatban simán várnék, vártam. Aztán gallyra ment a dolog, szerencsére házasság előtt. A mostani párom nem keresztény. Nem vártam el, nem kértem tőle, hogy ne feküdjünk le. Túl vagyok a harmincon, a korban hozzám illő keresztény férfiak (a nem lelki sérültek, és hibbantak - tisztelet a ritka kivételnek) házasok. A nem keresztények között azért még bőven lehet ép lelkűt találni, aki nem elvált.

Nekem a házasságon kívüli szex bűn. Ebben az életszakaszban nem Jézust követem, de talán nem vesztem el egészen. A hitemet élem, és sok szempontból őszintébb, nyitottabb, hitelesebb hívő lettem. Jézus csípi a bűnösöket.

Remélem hamarosan rendeződik az életem. Senkit nem bíztatok arra, hogy ezt az utat járja, de nem is fogok senkit megvetni, ha úgy alakul az élete, hogy vét az Isten törvényei ellen. Ez az ő kettőjük dolga: a bűnös emberé, és a megbocsájtó Istené.

2012. szept. 16. 22:23
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!