Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Ti várnátok házasságig...

Lányok! Ti várnátok házasságig a szexszel?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy összejönnétek egy fiúval és elmondaná, hogy ez neki mennyire fontos (a vallása miatt (keresztény)), hogy csak házasság után feküdjetek le. Kibírnátok? Vagy járnátok-e egy ilyen fiúval?

2012. júl. 25. 15:22
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
30-as és 28-as. Én nem megítélni akarok másokat, hogy milyen hívők, csak azért mondtam hogy akkor nem igazi hívő, mert benne van a bibliában is, hogy házasság előtt nincs szex. Meg az is benne ha valaki csak egyetlen egy törvény ellen vétett az az összes ellen vétet. Tehát nem úgy van, hogy ez tetszik akkor betartom, ez nem tetszik akkor nem tartom be. És Isten törvényi nem változnak. Ha a házasság előtti szex bűn volt 1000, 2000, vagy 3000 éve is akkor az bűn ma is.
2012. júl. 26. 14:52
 32/60 anonim ***** válasza:
87%

A törvények külső megélése belső meggyőződés nélkül viszont annyit ér, mint a farizeusok vallásossága (lásd: nem gyógyítottak szombaton).

Több a kár, mint a haszon benne! :)

Bocs, hogy beleszóltam. Jézus a BELSŐ helyen cselekedetre helyezte a hangsúlyt, ilyen értelemben maga is "áthágott" nem egy törvényt.

Mellesleg, Isten előtt lehet szent két össze nem házasodott ember kapcsolata is, és szentségtelen két olyané, akik kivártak a szüzesség elvesztésével.

2012. júl. 26. 14:57
 33/60 anonim ***** válasza:
9%
*BELSŐ helyeS cselekedetre
2012. júl. 26. 14:58
 34/60 anonim ***** válasza:
Pontosan így van. Az is benne van a Bibliában (Újszövetségben), hogy Isten belsővé teszi a törvényt, és nem a külső parancsolatoknak kell engedelmeskedni.
2012. júl. 26. 15:03
 35/60 anonim ***** válasza:
78%

A házasság oylan mint a ház, a tégla a férfi és a nő, a szex a habarcs. ha bármelyik hiányzik összedől a ház.

ha nincs szex nincs "pár" sem, csak egy férfi meg egy nő kólön-külön. a többi álszenteskedő duma.

25L

2012. júl. 26. 18:56
 36/60 anonim ***** válasza:
34%
Hogyne várnék, hiszen én is így gondolom. A szex fontos a házasságban, előtte viszont nem szükséges. Ha már együttjáráskor is csak a szex tart össze minket, akkor mi lesz a házasságban, ami sokkal tovább tart, mint egy együttjárás? Ha az együttjárás során kitartottunk egymás mellett szex nélkül is, az biztató jel. Az meg szerintem nem valós probléma, hogy ne illenének össze valakik az ágyban. Mivel a nő szexualitása tanult, a férfié ösztönös, ha a nő szűz, akkor nem lesz gond - hiszen a nő pont úgy fogja megtanulni élvezni a dolgot, ahogy a férje képes rá.
2012. júl. 27. 21:01
 37/60 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel a nő szexualitása tanult, a férfié ösztönös, ha a nő szűz, akkor nem lesz gond - hiszen a nő pont úgy fogja megtanulni élvezni a dolgot, ahogy a férje képes rá."

Ez nem egészen igaz. :) Én például csak úgy tudom élvezni, ha én irányítok (nő vagyok), én vagyok a "domináns". Ezt nem tanultam, mindig bennem volt. Ösztönösen jött. A nőkben is vannak ösztönös dolgok, ösztönös alaptermészet.

Engem már az elején sem "vezettek", és egy túl domináns-irányító férfivel (szexben) képtelen vagyok orgazmust elérni, vagy szeretkezés helyett "birkózás" lenne belőle. :)

2012. júl. 27. 21:25
 38/60 anonim ***** válasza:
100%

"ha a nő szűz, akkor nem lesz gond"

Előbbit például már akkor felfedeztem magamban, amikor még szűz voltam. Azt, hogy mi izgat fel.

Megismertem a saját testemet, "működésemet" ezen a téren.

Vagy a nők ne csak szüzek legyenek, hanem ne is maszturbáljanak a házasságig? :)

2012. júl. 27. 21:28
 39/60 anonim válasza:
23%

Persze,hogy Jézus nem emelte ki a házasság előtt szexet,mert az a paráznaság "tárgykörébe" tartozik.Akkoriban nem kellett mondani,hogy mi fér bele és mi nem. (:

És igen!Nekem az a tervem,hogy várok!Piszok nehéz,de megéri!És ha a fiú ilyen vallásos,akkor biztos lesz a dolgában a házasság kérdésében is.Na persze Neked is annak kell lenned! Szóval akkor TUTI rendben lesz az ágyban is minden. Ha az illető habitusát nézed,akkor olyan lesz kb. az ágyban. (ha egy kis visszahúzódó,szemérmes vki,akkor nem hiszem,hogy tigris lesz :D )

2012. júl. 27. 23:42
 40/60 anonim ***** válasza:

Nana, utolsó, a látszat néha csal! Egyik barátnőm mesélte, hogy a nagyszájú, a "rosszfiú" kedvence az volt, ha az ágyban ő (a lány) irányít.

Míg egy "csendes jófiú" viszont mindenáron ki akarta kötözni, úgy akart játszadozni vele.

Itt persze kompenzálások is bejöhetnek a képbe, és vallásos emberek esetében bizonyára nincsenek ekkora kilengések. Főleg, ha szüzek. Bár fantáziák akkor is lehetnek.

Csak gondolom, ha a szüzesség elvesztését megállta, akkor ezeknek is tud majd némi határt szabni! :)

2012. júl. 27. 23:59
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!