Fiúk! Ti érzitek, ha egy lány már nem szűz?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy csaj azt mondja, hogy még szűz, de már nem az. Lehet, hogy meg tudja játszani, hogy fáj neki "az első", de érzitek, hogy már mégsem olyan szűk? Ha például összehúzza az izmait se olyan érzés?2012. júl. 19. 12:06
1/6 anonim válasza:
Nem. Hacsak nem volt pár hete egy egész focicsapattal.
2/6 anonim válasza:
persze hogy lehet erezni!
talan ha osszeszoritja a csaj akkor nem.. de eszre lehet venni a vselkedesen is. meg persze ha nem verzik..igaz, hogy nem minden lany verzikaz lsonel.. de ha ez parosul a fura viselkedessel eleg gyanus..
3/6 anonim válasza:
Egy lány se fog attól kitágulni, hogy nem szűz, ebből kifolyólag szűk vagy nem szűk semmire se jelzés.
4/6 anonim válasza:
Én lány vagyok ugyan, de ha már a vérzésről és a fájdalomról volt szó első együttlétnél, nos, nekem egyik sem volt az elsőnél és 16 voltam akkor.
19/L
5/6 anonim válasza:
Azért lehet érezni a viselkedésből is és azért nyaláskor feltűnik, ha szűz, vagy ha nem. Ha azon izgulsz mit fog szólni, hogy már nem vagy szűz, vagy azt kamuztad, hogy nem vagy szűz, pedig igen, akkor nem kell ezen izgulni. Szerintem soha nem hordott a hátán a Föld olyan férfit, aki miután megtudta, hogy a partnere szűz, felhúzta a gatyáját és elment!
27F
6/6 anonim válasza:
Természetesen észre lehet venni hogy a lány szűz-e még! Először is a viselkedésén, a tudat alatti viselkedésén! Mindent úgysem képes megjátszani a lány, valahol hiba lesz a dologba, mind-e mellett feszült és nem képes elengedni magát, nem képes a szexre figyelni! a másik dolog pedig; Ha az előtt aktív szexuális életet élt, azért az meglátszik! Persze ha egyszer-kétszer volt valakivel, az talán még nem olyan feltűnő! De úgysem tudod 100% -osan meg játszani! Ha szereted a fiút akkor ne mondj neki olyat ami nem igaz, mert ez egy olyan dolog ami a kapcsolat végéhez vezet! Akkor más a helyzet ha szűz vagy és azt mondod hogy mégsem! AZ kellemes meglepetés tud lenni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!