Szerintetek igaz az a megérzésem, hogy a vékony lányok átlagban szűziesebbek is? Tudom mindenre vannak kivételek, de általában kérdezem.
Nem, nem igaz szerintem. Mert egy kicsit "ducibb" lány is lehet félénk tekintetű, visszahúzódó, szemérmes, csendes, tehát olyan kis ártatlan.. no itt nem a százkilós lányokra gondolok, hanem azért annál kicsit alsóbb kategória.
Emellett egy vékonyka vagy fejlettlennek kinéző lány is nézhet ki a világ kur.vájának... (elmész sétálni a városba, és majd látsz egy-kettőt)
Ezeknek a teljesen ellenkezője is lehet, de szerintem ált. a vékony lányok épp azok, akik közül sokan nagyra vannak, hogy jaj nekik milyen jó alakjuk, erre még csinálnak valami frizurát, felraknak egy rakat sminket, meg miniruhákban járkálnak. Persze ezt a teltebbek is megtehetik, de azért közölük sok az önbizalomhiányos.
Én nem gondolnám, hogy a kilóktól függ, ki néz ki kurv@snak. Kedves előző, a 100 kilós lányok ezek szerint kurv@nak néznek ki? :)
Viccet félretéve, a megérzésed nem igaz. A nők kb. 90 %-a úgy ribbbanc, ahogy van, tök mindegy, hány kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!