Masztizok pár éve már. Vékony "tárgyakkal". Tegnap megpróbáltam 1kis tusfürdövel.2,5cm széles volt, kb 1cm vastag. Fájt amikor feldugtam. Véreztem is utána. Szüz vagyok, nem voltam még pasival. Most szakadhatott el a szüzhártyám és azért véreztem?
Figyelt kérdés
16/L2010. máj. 23. 02:38
1/15 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel igen. Gratulálok... Remélem érzed a gúnyt.
2/15 anonim válasza:
Akkor mit csinálnál ha beb*sznám a 18/5 ös farkam?:D ha 2.5 cm szélesség fáj akkor tőlem meghalnál:D
Amúgy ja, a szűzhártyád volt, te is okos gyerek vagy így 16évesen:D
3/15 anonim válasza:
Valószínű,hogy most vesztetted el a szüzességedet. De ha meg van a kellő, kölcsönös vonzalom a Tusfürdő és közted, ne bánkódj,megérte. Ha szeretitek egymást, akkor nincs gond.
4/15 anonim válasza:
03:18
A kérdés se semmi, de ezen most k*rva jót röhögtem. :D
6/15 A kérdező kommentje:
nem szakadt szet a szuzhartyam..nemtom mitol vereztem..probaltam massal,s megint vereztem,nem ment be az a vmi..szval :)) happy vok..nem akartam kiszakitani magamnak :S de szerencsere nem is tortent meg :)) szük vagyok..remelem nem lesz majd gond a pasival,a nagy ö-vel ;)
2010. máj. 23. 05:19
7/15 anonim válasza:
Akkor megfelelhet a "kis Ő" is!:)
8/15 anonim válasza:
Ez fájt :(
A tusfürdőkön van egy csomó műanyag érdes rész, ami simán okozhat ilyen sérüléseket.
L/16
10/15 anonim válasza:
nem tudom miért kell ilyen bunkónak lenni... csomó csaj csinálja/csinálta ezt ilyen korában, és csak azon múlik, hogy masztizás közben kiszakad-e a szűzhártya, hogy az mennyire rugalmas. ha ennyitől átszakadt, akkor kb attól is kiszakadhatott volna, ha rosszul rakja fel a tampont.
nem kell emiatt elítélni senkit. nem volt szerencséje, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!