Masztizok pár éve már. Vékony "tárgyakkal". Tegnap megpróbáltam 1kis tusfürdövel.2,5cm széles volt, kb 1cm vastag. Fájt amikor feldugtam. Véreztem is utána. Szüz vagyok, nem voltam még pasival. Most szakadhatott el a szüzhártyám és azért véreztem?
Figyelt kérdés
16/L2010. máj. 23. 02:38
11/15 anonim válasza:
most miért bántjátok...
a szomszéd csaj a hajsütőt dugta fel magénak 15 évesen xD
18/L
13/15 anonim válasza:
ha még szűz vagy akkor segíthetek rajtad:D
jobb lesz mint a tusfürdő
14/15 A kérdező kommentje:
mostmár felmegy ;) s nem vérzek ;)
2010. jún. 23. 23:16
15/15 anonim válasza:
Én úgy szoktam magamhoz nyúlni,hogy Vivaldit hallgatok és minden alakommal más tárgyat használok,pl. habverő,körömlakklemosó falkonja.Egy kellemetlen élményem volt viszont sodrofával,alig tudtam kihúzni,a barátom segített...:/ Nem ajánlom,hogy így járj,fokozatosan kell csinálni.Szerintem szűz vagy még,csak felsértetted magad!Viszont arra figyelj,hogy milyen a tusfürdő,mert gombásodást okozhat,ha például apukád is használja meg fogdossa,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!