Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Masztizok pár éve már. Vékony...

Masztizok pár éve már. Vékony "tárgyakkal". Tegnap megpróbáltam 1kis tusfürdövel.2,5cm széles volt, kb 1cm vastag. Fájt amikor feldugtam. Véreztem is utána. Szüz vagyok, nem voltam még pasival. Most szakadhatott el a szüzhártyám és azért véreztem?

Figyelt kérdés
16/L
2010. máj. 23. 02:38
1 2
 11/15 anonim válasza:

most miért bántjátok...

a szomszéd csaj a hajsütőt dugta fel magénak 15 évesen xD

18/L

2010. máj. 23. 22:38
 12/15 anonim válasza:
0%
Hogy te milyen hülye vagy!!!
2010. máj. 24. 14:46
 13/15 anonim ***** válasza:

ha még szűz vagy akkor segíthetek rajtad:D

jobb lesz mint a tusfürdő

2010. máj. 24. 16:04
 14/15 A kérdező kommentje:
mostmár felmegy ;) s nem vérzek ;)
2010. jún. 23. 23:16
 15/15 anonim válasza:
Én úgy szoktam magamhoz nyúlni,hogy Vivaldit hallgatok és minden alakommal más tárgyat használok,pl. habverő,körömlakklemosó falkonja.Egy kellemetlen élményem volt viszont sodrofával,alig tudtam kihúzni,a barátom segített...:/ Nem ajánlom,hogy így járj,fokozatosan kell csinálni.Szerintem szűz vagy még,csak felsértetted magad!Viszont arra figyelj,hogy milyen a tusfürdő,mert gombásodást okozhat,ha például apukád is használja meg fogdossa,stb...
2011. ápr. 4. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!