Pasik! Szívesen elveszitek egy lány szüzességét?
19:34
csak kár hogy nem találok magamnak párt.
31/f
Szia!
Tudom a barátnőmről,hogy szűz,de mégse égek a vágytól,hogy elvegyem tőle...figyelemmel vagyok rá teljes mértékben,és ő szereti is ezt...mindig kérdezi tőlem,hogy 'ugye nem zavar,hogy nem akarok egyből lefeküdni eled!
Én egyből csak annyit válaszolok,hogy 'Ne viccelődj Babám,tartsd meg a szűzességed,én nem veszem hasznát' ((:
Amúgy közös döntéssel elhatároztuk,hogy 16-7 éves korában fogunk majd összefeküdni,meg stb...((:
16/F
16:58 nem kell jelentkezni semmilyen "feladatra"
01:42 sztem ezt tök jól teszitek:)
A barátom szívesen vette el a szüzességemet, én pedig szívesen az övét, különösen azért, mert manapság ritka az a fiú, aki 18 évesen szűz... Mint a fehér holló. Nekem pedig eszméletlen jólesett, hogy előttem nem d*gott meg 16 lányt, pedig megtehette volna, nem a mai értelem szerint vett "helyes srác" (tehát nem ez a rózsaszín pólós, Converse-es figura), de elég sokan odavannak érte.
Illetve javítanék, nem elvesztettük, hanem odaajándékoztuk egymásnak. :) A barátom akkor 18 volt, én 15, most ő 20, én 17.
Nem tudom ki hogy van ezzel ..
En nagyon szerettem a baratomat es rakerult a sor .. aztan hogy odaadtam a szuzessegem ra 2 napra kidobott hogy nincs ra szuksege..
szoval azert vigyazz hogy kivel mit csinalsz.. es ha jartok is varj par honapot !!
tapasztalatbol ..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!