Segicsetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
hello 14 éves fiú vagyok és msot 2 napja ismertem meg egy qrva ronda csajt ronda dagadt meg vagy 1000 pasival lefeküdtt mert "unatkozott " és kinézet magának na és szüz vagyok és nem tudom most veszicsem el ezzel a csunya csajal akit alig ismerek vagy várjak majd egy csajra akit rendesen ismerek és szeretjük egymást ? mert haverom azt mongya és rajta mit számít "lyuk az lyuk csak árok ne legyen " ezt mongya folyton szóval mi tévő legyek ???2012. júl. 12. 00:39
21/23 anonim válasza:
hallod azért valahogy nézzen már ki a csaj... ahogy leírtad milyen ronda, én még bottal se piszkálnám. pedig én is szeretem a kvákat meg az ilyen nimfomán csajokat de azért van benne egy szint amit meg kell ütni. mondhatnám ha nincs benne az értelmezési tartományban a csaj mert annyira ronda, hogy nem lehet rá nőként tekinteni akkor fel se áll rá. nekem meg nagyapám mondása volt: "válogatós f.sznak kutyában a helye" igen nem bánom ha nem fullos a csaj ha csak egy éjszakára kell, de figyeljé már, te azért szexelsz mert muszáj? mert minden áron el akarod veszíteni? én azért szexelek hogy az egy élmény legyen, egy élvezet, egy zsír királyság, ha nem tetszik a csaj akkor nem is pazarolom rá az energiámat. meg szerintem minden férfi így van vele, a haverod valószínűleg csukott szemmel csinálja :D
22/23 A kérdező kommentje:
köszi végre egy normális válasz :D ezt is megéltük
2012. júl. 12. 23:17
23/23 anonim válasza:
nem most már én sem.... am a haverja vagyok... :) régen ugy volt mert ha muszáj volt és nem volt más akk kellet de már ilyen szempontból nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!