Terhes maradhatok, ha a baratom betete, de nem elvezet el benem, meg utana sem.1x 2x tete be szoval sperma nem hinem h kerulhetet a huvejembe, ha nem elvezet el. Segicsetek leci, nem vedekeztunk, terhes maradhatok?
Ne foglalkozz a fenti barmokkal, az előttem szóló ne vegye magára. Egész hajnalban mindenkihez ilyeneket írtak.
Hát öö, a helyesírást gyakorold :) Bocsi, erre pikkelek :)
Szóval... Előváladék izgalmi állapotban mindig van egy férfi péniszén, amiben lehetnek sperma sejtek. Hiába nem élvez el, meg tud termékenyíteni. Igen kicsi az esélye és általában az ilyen méhen kívüli terhesség lesz, de megtörténhet. Várd meg a havidat, ha nem jön meg, akkor nőgyógyász. Üdv.
Igen, megtörténhet. Én is csak azt tudom mondani: amennyiben nem jön meg, amikor szokott, akkor keress meg egy nőgyógyászt, és ők meg tudják állapitani, mi a helyzet. (Ha szerencsédre még sem lennél az, legközelebb óvatosabbak legyetek). Remélem segitettem valamennyit.
23 / F.
már bocsi de ha nem vagy tisztába a következményekkel akkor miért mentél bele?tényleg nem akarok kötekedni csak szomorú látni hogy ilyen ez a mai világ..
én is azt tudom javasolni mint a többiek és (ha még nem történt meg) szerintem beszélned kéne a szüleiddel is.nemtudom milyen kapcsolatban vagy velük de gondolom félsz
velük erröl beszélni de gondolj bele ha baj van..
remélem egy picit segítettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!