Volna egy nagy problemam kerlek segicsetek, a baratnomrol volna szo?
Figyelt kérdés
szeretkesztunk egy parszor szuzz volt es meg lehet hogy az meg,mert mikot szeretkeztunk nem fojt ver,nem elvezi a szexet faj neki es szurodik,igaz nagyon folizgatom na persze az elojatek az nem maradt ki.es mikor behatolok akor ovatosan csinalom hogy ne fajon neki,az lenne a baj hogy nem csusztatom be neki egybol??nagyon jolesne hogy egy ertelmes valaszt kapjak,a peniszem nem kicsi ne gondojatok hulyesegre,normalis peniszem van kb 15cm2011. máj. 29. 01:04
2/10 anonim válasza:
probálkozál a nyelvtankönyvel mer naggyon sz*r a hejesiásod.
és hogy válaszoljak a kérdésedre:
Kérlek fogalmazd meg érthetően, mert egy szó nem sok, de annyit sem értek belőle.
4/10 anonim válasza:
Csak könyörgöm húzzál gumit, legalább kettőt, nehogy szaporodjatok.....
5/10 anonim válasza:
egy párszor szüz volt? és a többi alkalommal? öregem...
6/10 anonim válasza:
nem tudom ti mit értetlenkedtek.. én minden szót értettem ..
de viszont kérdező a kérdésedre sajnos válaszolni nem tudok /:
8/10 anonim válasza:
Most oszinten....hogy lehet egy many sex utan szuz???
10/10 anonim válasza:
Szerintem arra gondol h nem szakadt el a szuzhartyaja szerinte,de lehet h az egyutlet elott elszakadt pl egy tornagyakorlat kozben vagy vmi.
Mennyi idosok vagytak????Lehet meg nincs felkeszulve ra es osszeszukul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!