Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért fájdalmas a szüzesség...

Miért fájdalmas a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy az első néhány (kb.első 2 vagy 3) szex fájdalmas, aztán meg jó érzés lesz... ez miért van? Lányok, van olyan, akinek nem fájt az első szex?

2012. júl. 5. 17:28
1 2
 11/16 AvernusTriad ***** válasza:
100%
Vagyis 13-14 éves vagy?! Akkor nem hiszem, hogy ennek a témának pár éven belül érintenie kéne...
2012. júl. 5. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem sem fájt egyáltalán, pedig mindketten szüzek voltunk, de már rendesen kiéhezve egymásra. Így pedig minden jó volt. Utána egy-két csepp vér, de tényleg olyan minimális, hogy el sem hittem. :)
2012. júl. 5. 17:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Na tessék, mondtam én, hogy sok csajnak egyáltalán nem fáj. Sőt, én igazság szerint véres rémtörténeteket még nem is hallottam a környezetemben! :)
2012. júl. 5. 17:49
 14/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy fájdalmas. Ez egyrészt anatómiai adottságoktól, de sokkal inkább az első partneredtől függ. Nekem nagyon szerencsém volt, mert hihetetlenül figyelmes és gyengéd volt a srác, ráadásul nem ugrottunk fejjel a falnak, hanem előtte megtanított a pettingre és alaposan bejáratta az erogén zónáimat. Szóval ne pánikolj, hanem keress egy figyelmes, értelmes, türelmes srácot :-)
2012. júl. 5. 23:06
 15/16 anonim válasza:
hülyeség!!! nekem semmi fájdalom nem volt mondjuk előtte nálunk voltt párszor ujjazás lehet kicsit kitágított vele és azért nem fájt de ha első szex akk sztem mielőtt berakná ujjazon meg hogy kicsit kitágulj
2012. júl. 6. 00:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Olyan, mint a sör. Első pár alkalommal nem valami, aztán egyre jobb xD
2012. júl. 6. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!