Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most akkor elvesztettem vagy nem?

Most akkor elvesztettem vagy nem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a problémám, hogy még anno a volt barátommal lefeküdtünk de én akkor kicsit ittas állapotban voltam, és nem nagyon emlékszem úgy a dolgokra.. (igen, most egyből oltsatok be hogy mennyire ostoba vagyok hát persze, mert hát miért is ne tenné ezt először a magyar ember...-.-) és nem tudom igazából, hogy elvesztettem-e.. azzal a sráccal már nagyon nem ebszélünk, és rosszban is vagyunk, úgyhogy vele ezt nem fogom megtárgyalni. hogy lehetne megtudni, hogy akkor elvesztettem-e vagy nem?

2012. jún. 26. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
En nem otalak nem szokasom csak akit ismerek azokat :) szoval ittas voltal es nem emlekszel akkor mar ott kicsit tobb volt a pia na de a lenyeg ha a csavo pofatlan volt kihasznalta a hejzetet.ha veres votl az alsonemud akk nem vagy az de lehet nem is vereztel.am vagy vegso esetben nezd meg mar bocsi ezert a bunko valaszert de maskepp szebben nem tudtam le irni 23 F
2012. jún. 26. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
30%

Gondolom egy jó nőgyógyász meg tudja mondani.

És ezért nem érdemes oltani, legfeljebb annak, aki nem csinált még butaságot soha életében. Hát én már csináltam bőven, tehát kuss nekem :)

2012. jún. 26. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:
minek oltani ha magadba nézel tudod hogy ostoba voltál..
2012. jún. 26. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:

ma gyorsan lenyomsz valakivel egy menetet aztan kiderul.

(lehetoleg maragy jozan):P

2012. jún. 26. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
na szerinted?? ott vagytok ketten te full részeg azt se tudod hol vagy nem h ellenkeznél... ott a csávo gonodlom részegen.... sztem ezen nincs kérdés részegen még arra se gondol a srác h részegen nem jo elveszteni mert a csajnak szar lesz nulla gondolkodás
2012. jún. 27. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!